.:: Larisa Goal ::. Ο Νταής ζήλεψε… τη δόξα του Κουτίνιο!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
17 Μάρτιος 2018

Ο Νταής ζήλεψε… τη δόξα του Κουτίνιο!!!

Προβολές: 1578

alt

Ο Νταής ζήλεψε… τη δόξα του Κουτίνιο!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το ρολόι σημάδευε το 52΄όταν ο Μπουζώνας έβγαλε συστημένη μπαλιά και ο Σωτήρης Νταής με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι θυμίζοντας έντονα τον Κουτίνιο της Μπαρτσελόνα (σκόραρε με αυτόν τον τρόπο την περασμένη αγωνιστική), χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο με 2-1 στον Λαρισαϊκό, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ απέναντι στην Ελπίς Μεσοχωρίου.

alt

Μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη που κατακτήθηκε με πολύ κόπο και ιδρώτα και έφερε τους «πράσινους» του Γιώργου Χατζή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

alt

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Κώστα Καζάκη που διεκδίκησε με τη σειρά του με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την ατυχία του, τόσο για τις κραυγαλέες ευκαιρίες που απώλεσε κυρίως στο α΄μέρος, όσο και για το γεγονός πως έχασε… με τραυματισμό δύο βασικά «γρανάζια», τους Κοντοθανάση και Τσιάρα.

alt

Φουλ σασπένς στο α΄μέρος…

Οι φιλοξενούμενοι φλέρταραν έντονα με το γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα μόλις στο 10΄σε μια φάση διαρκείας και πιο συγκεκριμένα ο Κοντοθανάσης βρήκε ωραία τον Καραμάνο, αυτός σούταρε με τη μπάλα να απομακρύνεται από το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια το σουτ του Δαούλα απομακρύνθηκε προ της γραμμής από τον Ανδρώνη και αμέσως μετά το καλοχτυπημένο κόρνερ του Κοντοθανάση απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ με γροθιές ο νεαρός πορτιέρο του Λαρισαϊκού.

alt

Τελικά το γκολ ήρθε στο 24΄ με έναν αναπάντεχο τρόπο από πλευράς λαρισινής ομάδας, με τον Τσιμπουκλή να προσπαθεί με μακρινή μπαλιά να βρει τον ταχύτατο Βαγγέλη Κουτσιμάνη, ο τερματοφύλακας Φράτζας κατά την έξοδο του, έκανε «τσαφ» και ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της ζωής του κάνοντας το 1-0.

alt

Η απάντηση του Μεσοχωρίου ήταν άμεση και στο 27΄μετά από προσπάθεια του ιδιαίτερα δραστήριου Θωμά Καρακώστα, ο Βασιλείου έσκυψε να αποφύγει τη μπάλα η οποία βρήκε στο κεφάλι του, ξεγέλασε τον Τάση και έτσι έγινε το 1-1.

alt

Γκολ για χάι λάιτς από τον Νταή!

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους Νεοσμυρνιώτες με τον Νταή με εντυπωσιακό «τακουνάκι» να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά με τις δύο ομάδες, να ψάχνουν το γκολ για τους δικούς τους λόγους, έχοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του 79΄όταν ο Τάσης απέκρουσε εντυπωσιακά και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη που είχε βοηθούς τους κ.κ. Μάνο και Μακρή.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γ. Χατζής):

alt

Τάσης, Καραϊσκος, Κωφός (80΄Μικερτζής), Βασιλείου, Κουτσιμάνης (66΄Βάσσος), Ανδρώνης, Μπουζώνας, Δαλαμπύρας, Τσιμπουκλής, Νταής (87΄Μπρατάν), Κωνσταντάς.

ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Κ. Καζάκης):

alt

Φράτζας Ζ., Φράτζας Ρ., Μούσιος Κοντοθανάσης (21 λ.τ΄Λέτσιος Α.), Αλιπρασίτης, Καρακώστας, Τσιάρας (55΄λ.τ Καραγιάννης), Καλογιάννης, Καραμάνος, Μαρκούγιας, Δαούλας (71΄Λέτσιος Γ.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt