.:: Larisa Goal ::. Σταθερά δεύτερος ο Όλυμπος Γόννων…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
05 Νοέμβριος 2011

Σταθερά δεύτερος ο Όλυμπος Γόννων…

Προβολές: 1374

alt

Σταθερά δεύτερος ο Όλυμπος Γόννων…

Νικηφόρα πέρασε και από τη Βερδικούσια ο Όλυμπος Γόννων μιας και επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 4-1 και παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Μια νίκη η οποία στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Καραδούκα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών, με τους ανθρώπους του Όλυμπου να του αφιερώνουν τη νίκη και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 25΄με τον Τσιρονίκο και στο 55΄ο Μαρκεγκάι Δ. πέτυχε το 0-2. Στο 70΄ οΚοντογιάννης  ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 80΄ο Μαρκεγκάι Τζ. έγραψε το 0-4.

Η Βερδικούσια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Κατίνα.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Καλαϊτζίδης, Συνάπαλος Χρ., Σάκκας, Δαούλας, Λιάλιος (75΄Συνάπαλος Θ.), Συνάπαλος Μ. (70΄Νυχτερίδας), Συνάπαλος Π. (65΄Κατίνας), Μούμος, Κουζιώνης, Μιχαλές, Γκόγκος.

ΓΟΝΝΟΙ (Γ. Τσιόπας): Καραβασίλης, Καρκατσέλιος, Τσιόπας, Μαρκεγκάι Τζ., Καράνης, Καραγκιόζης, Μπαρούτας, Καναβούρας, Μαρκεγκάι Δ., Δεδικούσης (65΄Καραδούκας, 70΄λ.τ Τσιαπλές Φ.), Τσιρονίκος (60΄Κοντογιάννης).

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ    3

ΚΑΛΥΒΙΑ    0

Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Σ.Σ. Ραψάνης οποίος επικράτησε με 3-0 του Μύτικα Καλυβίων και παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μόλις στο 10΄ο Θανάσης Ντιντής με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ του Κοζώνη έκανε το 1-0 για το συγκρότημα του Αποστόλη Κορομηλά.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο πολύπειρος ο Νίκος Νανούλης ο οποίος στο 67΄αξιοποίησε την πάσα του Κοζώνη και έγραψε το 2-0 ενώ ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά από ασίστ του Μπούρου, με ένα πανέμορφο πλασέ στο «Γ» διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Α. Κορομηλάς): Φιλοκώστας, Γκαραγκούνης Δ., Ντιντής, Τσατσανάκος (65΄Βάρσος), Γκουγκουστάμος (65΄Γκαραγκούνης Γ.), Βλάχος, Κοζώνης, Μπούρος, Νανούλης, Κουτσάκης (75΄Δελητζάνης), Σινάν.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ    5

ΙΚΑΡΟΣ    2

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Δολιχιακός και το απέδειξε και στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο τον οποίο και διέσυρε με το επιβλητικό 5-2, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα στο α΄ μέρος.

Στο ντεμπούτο του Φάνη Τσέλιου στον πάγκο της ομάδας, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 1 ο Φώτης Γκόγκος έκανε το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δύο ακόμη τέρματα στο 5΄και στο 15΄. Στο 30΄ήταν η σειρά του Αλεξανδρίδη να χρισθεί σκόρερ ενώ στο 42΄ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η επανάληψη αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Ίκαρο απλά να μειώνει σε 5-2.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Φ. Τσέλιος): Λιόβας, Θεοδωράκης, Αλβανός, Χαλκίδης, Σπάχος, Ζιώγας, Σουγλής Σ., Σουγλής Κ. (60΄Μουλογιάννης), Γκόγκος, Μαρογιάννης (75΄Γεωργούλας), Αλεξανδρίδης (46΄Πουρσανίδης).


ΣΥΚΕΑ    2

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ    0

Ο Κώστας Καραλής συνδύασε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρου μετά από τιμωρία με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς σκόραρε δις και οδήγησε τη Συκέα σε μια μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αναγέννηση Ευαγγελισμού.

Γειτονικό ντέρμπι το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν ουσία και να φτάνου στη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση που πάλεψε και πάλι φιλότιμα.

ΣΥΚΕΑ: Στάμος, Κολιούμπας, Καλαμάς, Τέλιος, Παλάσκας, Βάμπος, Τάχατος, Χασιώτης, Καρατζιόλης, Τσένης, Καραλής.
Έπαιξαν και οι Κατσιγιάννης, Ζιώζιας Β., Ζιώζιας Γ.


ΑΙΓΑΝΗ    2

ΜΙΚΡΟ ΕΛ/ΧΩΡΙ    2

Μετά από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Αιγάνη και Μικρό Ελ/χωβρο μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2.

Όλα τα λεφτά… ήταν το α΄εικοσάλεπτο καθώς επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα τέρματα με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Ζάχος 5΄ και Ρουμπιές 8΄αλλά ο ΠΟΜΕ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τους Αποστολίδη 12΄και Γκόγκουρα 18΄.

Στην επανάληψη ο ΠΟΜΕ έφτασε κοντά σε ένα τρίτο τέρμα αλλά ο Καργιώτης με τη βοήθεια και του δοκαριού σταμάτησε τον Τζήκα από την άσπρη βούλα.

ΑΙΓΑΝΗ (Σ. Φουσίκας): Καργιώτης, Ριζάκης (46΄Μουσταφάι), Χριστοδούλου, Αδάμος, Γραβάνης, Ζάχος, Αναγνωστόπουλος, Αναγνώστου (85΄Καραμπέκος Π.), Καραμπέκος Α., Ρουμπιές, Γεωργαντάς (83΄Λιόλιος).

ΜΙΚΡΟ ΕΛ/ΧΩΡΙ: Κλεισιάρης, Πατσικαθεοδώρου (63΄Αργυρίου), Λέτσιος, Κουτσογιάννης, Παπακυριάκος, Καλτέκης, Αποστολίδης, Τζήκας, Καραγιάννης Π. (90΄Κουτσοθεοδώρου), Φακής (60΄Κοντός), Γκόγκουρας. 



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt