.:: Larisa Goal ::. Το Ζάππειο κρατούσε «εξάσφαιρο», με το δεξί… Χαλκιάδες και Αναγέννηση
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
08 Οκτώβριος 2018

Το Ζάππειο κρατούσε «εξάσφαιρο», με το δεξί… Χαλκιάδες και Αναγέννηση

Προβολές: 2094

alt

Το Ζάππειο κρατούσε «εξάσφαιρο», με το δεξί… Χαλκιάδες και Αναγέννηση

Αγριεμένη… ξεκίνησε η Αναγέννηση Ζαππείου στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ καθώς συνέτριψε στην πρεμιέρα τον Σταυρό με το επιβλητικό 6-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με τους «κυανόλευκους» να έχουν πολλά κέφια.

Ο Καουνάς ήταν αυτός που στο 30΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 και έτσι τελείωσε το α΄μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο στροφές και πέτυχαν άλλα πέντε τέρματα με δράστες τους Νέλι (2), Παυλίδη, Κοδέλη και Καραγκούνη.

ΖΑΠΠΕΙΟ (Θ. Αθανασόπουλος): Γκατζανάς, Παυλίδης, Ζαχαριάς, Φιλιππόπουλος, Κοδέλης, Φωτίου (60’ Φυτιλής) Νέλι, Τσιγάρας, Ζερβούλης (60’ Καραγκούνης), Καρακίτσιος, Καουνάς (65΄Τσιγάρας Β.).

 

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 1

Ο Τάκης Αντωνιάδης αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων καθώς σκόραρε στα χασομέρια και χάρισε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του με 1-0 απέναντι στον αξιόμαχο Άγιο Γεώργιο.

Ματς αμφίρροπο από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, με σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Καραχάλια στο α΄μέρος ενώ στην επανάληψη οι «ροσονέρι» απείλησαν κυρίως με τους Νεμπεγλέρα, Ιορδανίδη, με τον Αντωνιάδη να έχει τη λύση, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι πως προηγήθηκε φάουλ.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ν. Τρίγκας): Τρίγκας, Καραλόπουλος, Τζιλίρας, Καρακώστας Δ., Ζαφειρόπουλος (46’ Καρακικές), Τάτσης (70’ Μπάφας), Νταλίπης, Τσάτσος, Νεγιάνης, Καραχάλιας, Γούναρης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αντωνιάδης, Γκουνάρας (93’ λ.τ. Κονατσιώτης), Μητσόπουλος, Νασιούλας, Ιορδανίδης, Αναγνώστου (65’ Καραμπλής), Ψύρρας.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 0

ΜΥΡΑΪΚΟΣ 0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της νεανικής Ακαδημίας Φαρσάλων και του Μυραϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, οι μεν γηπεδούχου κυρίως με τους Κατσιάβα και Βαλαβάνη με τον τερματοφύλακα Δημητριάδη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Μάλιστα οι «πορτοκαλί» λίγο έλειψε να κλέψουν… το ματς στο 85΄αλλά ο Λυμτσιούλης δεν κατάφερε να νικήσει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Μαργαρίτη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Α. Παπαγεωργίου):Μαργαρίτης, Χαμορούσος, Μπαιράμι, Βαγγελός, Τσιανάκας (80’ Κυριαζόπουλος), Γιαννούλας, Αλμυριώτης, Κατσιάβας, Καρακώστας (75’ Πανάγος), Δημουλάς Δ., Τζιτζιφλής (46’ Βαλαβάνης)

ΜΥΡΑΪΚΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Δημητριάδης, Βλάνδος, Μαμάκος, Μάντζας, Μπέσας, Σεμελιέτοφ, Τζιόλης, Σπανός, Κυριακάκης, Καραβιδές (46΄Φιλιππίδης), Δημοβέλης (62΄Λυμτσιούλης).

 

ΚΡΗΝΗ 1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήνη πραγματοποίησε η Αναγέννηση Φαρσάλων καθώς επικράτησε με 2-1 της τοπικής Νίκης και ξεκίνησε έτσι ιδανικά το νέο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά α΄μέρος που δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 65΄με τον Νίκο Παλαμίδα ο οποίος έπιασε ένα δυνατό βολέ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος, με τον βοηθό κ. Σιαπλούλη να τρέχει στη σέντρα και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μαργαριτόπουλο Θ. λίγο πριν το φινάλε.

ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ (Σ. Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Μαγαλιός, Κανατούλας, Σελήνης, Νταφόπουλος (60’ Θεοχαρόπουλος), Μαργαριτόπουλος Θ., Πετρόπουλος, Διαμαντής (57’ Μαργαριτόπουλος Κ.), Τσάρας, Στεργίου (70’ Τσαρδάκας), Μαργαριτόπουλος Γ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Ν., Δημουλάς, Αρβανιτοζήσης, Πατσιούρας, Μπανιάς, Μουτκανάς (70΄ Μαλέσκα), Θεοχαρόπουλος(46’ Λάμπρου, Ζαγγανάς Χρ., Καρακώστας, Τσούλης(88’ Κουκουτής), Παλαμίδας Ν. (78΄Βαίτσης).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt