.:: Larisa Goal ::. Πρώτη νίκη για το Μεσοχώρι, μεγάλη μάχη στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
15 Δεκέμβριος 2018

Πρώτη νίκη για το Μεσοχώρι, μεγάλη μάχη στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1705

alt

Πρώτη νίκη για το Μεσοχώρι, μεγάλη μάχη στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ…

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίς Μεσοχωρίου μιας και κέρδισε με 1-0 τη Δήμητρα Γιάννουλης και έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Σε μια αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, με τους γηπεδούχους όμως να εμφανίζονται πιο ουσιαστικοί, φτάνοντας στην επικράτηση χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Θωμάς Καραμάνος στο 68΄.

ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Θ. Γάτσιος): Λικάι, Χαράλαμπος, Μουσιάρης, Μούσιος, Καρατζιόλης (80′ λ.τ. Γκαραβέλης), Μαρκούγιας, Φράτζας Ρ., Κουζιώνης, Καραμάνος (90′ Πατσιτός Θ.), Πετκολάι (88′ Κουγιαγκάς), Σδράνης (85′ Τσιάρας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης): Κοτλής, Μονάντερος, Τσιμπόλης (75′ Μήτρος), Σαπάκος, Γκουντρουμπής (85′ Τσουμάνης), Θώμος, Ράπτης, Μπαμπάλης, Ασπετόπουλος, Γκαλγκανόπουλος, Τσίλης (55′ Παλάντζας).

 

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 2

ΑΜΠΕΛΙΑ 4

Τι κι αν ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Αμπελιάς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον ψυχωμένο Φιλοκτήτη Μελιβοίας, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να κατακτήσει μια ακόμη σημαντική νίκη με το ευρύ 4-2 απολαμβάνοντας πλέον τη μοναξιά της κορυφής.

Ο έμπειρος στράικερ Άκης Τσιρογιάννης σκόραρε δις (13΄, 34΄) για τον Φιλοκτήτη αλλά οι παίκτες του Αχιλλέα Τσιβόπουλου είχαν έτοιμες απαντήσεις με τους Σερίφη (15΄) και Σουλτούκη (43΄).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κώστας Κολοβός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε την ολική ανατροπή και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μίμης Κουρούκας στο 74΄γράφοντας το τελικό 2-4.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Α. Ευαγγέλου): Γρηγορίου, Παπαρίζος Μ., Παπαρίζος Ρ. (30 λ.τ. Καψάλης), Πασιάς, Ντούμος, Δεμέστιχας, Τσιρογιάννης (85′ Χαρατσής), Μάνσε (78′ Καραμάνης), Σκεμπάσης (70′ Κουβαράς), Μαλλιάρας, Μυλωνάς.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης (60΄Γαρουφαλιάς), Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβος Ν., Σερίφης Β., Σουλτούκης, Γεωργούλας Θοδ. (82΄Κιούσης), Φαρμάκας (89΄Γκρίτζιας), Κουρούκας.

 

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 2

ΑΒΕΡΩΦ 2

Ο Βασίλης Γκουτσιούδης αποδείχθηκε ο τιμωρός… για τα Βούναινα μιας και βρήκε δίχτυα στο φινάλε του ματς και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο Αβέρωφ (2-2).

Αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ιδανικοί αυτόχειρες μιας και πήραν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ, με τα δύο «βαριά χαρτιά» να σκοράρουν, Ηλίας Χριστοδούλου (31΄με πέναλτι) και Αλέξης Τζατζάκης (78΄) αλλά οι «κυανοκίτρινοι» δεν πτοήθηκαν, μείωσαν στο 86΄με τον Θωμά Κουσιά σε 2-1 και στο φινάλε «έκλεψαν»… τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Μούτσα.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Β. Ταχτιντής): Χαβίλας, Κυπαρίσσης, Κατσιώτης, Ξαφάρας, Σουπεκιώτης, Μούμος, Χριστοδούλου (60′ Ψαρρής, 90′ λ.τ. Μερτζανίδης), Ρουμελιώτης, Τζατζάκης, Βράκας, Βλησαρούλης.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Κατωτικίδης, Πατρίκης, Κοτρώτσιος Αθ. (65′ Στεργίου), Κοτρώτσιος Χρ., Μούτσα, Λιλολάρι, Κουσιάς, Κουκουράβας (75′ Γκουτσιούδης), Μπαρούτας, Ελευθέρογλου, Γραμμένος.

 

ΠΥΡΡΟΣ 2

ΑΝΑΒΡΑ 0

Συνέχει στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Πύρρος μιας και ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Ανάβρας επικρατώντας με 2-0 και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη εντός έδρας νίκη για τους «βυσσινί» οι οποίοι πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε μέρος, με τους Κλάους Μούρι (20΄) και Άλκη Νικούλη (85΄) και έφτασαν στην επικράτηση απέναντι σε μια Προοδευτική που είχε τις δικές της καλές στιγμές.

ΠΥΡΡΟΣ (Κ. Βασίλης): Αγραφιώτης, Μάρης, Λίτσα, Λέτσιος, Κάτσης, Σάρα (80′ Αλιάι), Κάτσας, Νικούλης (88′ Βάρσος), Μούρι, Αλεξανδρής (75′ Τζόγκας), Παύλου.

ΑΝΑΒΡΑ (Γ. Λυκοκώστας): Ξύτσας, Χονδροδήμος (84΄Παφίλης), Αποστόλου, Τζαβέλλας, Γιαννουλέας, Ριζούλης (61΄Κιούσης), Καραντώνης, Κορδαλής, Καρπέτης, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (55΄Σχοινάς).

*Η Προοδευτική Ανάβρας ευχαριστεί τους ανθρώπους του Πύρρου για την άψογη φιλοξενία.

 

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 3

Ο Προμηθέας αναδείχθηκε νικητής στη λαρισινή μονομαχία με τη Νέα Πολιτείας μιας και επικράτησε με 3-1 και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο υψηλόσωμος στράικερ που ακούει στο όνομα Στέφανος Πρισακάρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλε» καθώς σκόραρε δις (47΄, 55΄) με το ξεκίνημα της επανάληψης και έδειξε τον δρόμο για τη νίκη.

Ο Κώστας Καλτσάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 82΄έβαλε ξανά τη «Σαχτάρ» στο ματς αλλά ο Παπαδόντας ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή για το 1-3.

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Κ. Τσότσος): Σκάρλος, Σταθάκος, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σιώκας, Καλτσάς, Σκουλίδης (55′ Ταρταμπούκας), Φακίτσας, Γερακίνης, Πράπας (48′ Καφές).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Ιωαννίδης, Καραπετσάνης (78′ Τζουρτζουκλής), Ψύρρας, Αλίου (75′ Σκαφιδάς), Καρβουνάρης (64′ Πεττής), Πότσης, Παπαδόντας, Πατσούρας, Πρισακάρου (88′ Καπετανόπουλος), Τριτάρης, Κοτρώτσιος.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 1

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 2

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε το Μαυροβούνι αφού έφυγε με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του από το Μελισσοχώρι κερδίζοντας τον τοπικό Αστέρα με 2-1 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχει δείξει άριστα δείγματα γραφής έως τώρα, με τους «πετεινούς» να αιφνιδιάζουν και να παίρνουν την πρωτοπορία στο σκορ με τον Τριάντη στο 25΄.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιώργος Λιντέρης έφερε το ματς στα ίσια αλλά ο Σάββας Χατζηλιάδης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 57΄και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η αποβολή του Χαρούλη στο 70΄έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που πίεσαν αλλά το 1-2 έμεινε ως το τέλος.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αγγελούλης Λ., Αγγελακόπουλος (75’ Δημόπουλος), Χαρούλης, Βουτυρίτσας (75’ Λιάγκας), Ζαφειρίου, Νούσιας, Λιντέρης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Σάπιος, Τατσέλος, Νότας, Μπαντζέλας Β., Κολιοφούτης, Βούκοτος, Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ. (85’ Μπάγκας Δ.), Ακριβόπουλος (80’ Μπάγκας Α.), Τριάντης (75’ Αρσένης Δ.).

 

ΝΕΑΠΟΛΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ 3

Παρά την κόπωση μεσοβδόμαδα από το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο, τα «λιοντάρια» του Ελευθεραί δεν πτοήθηκαν και πέρασαν αλώβητα από τη Νεάπολη επικρατώντας με 3-1 της ομώνυμης ομάδας.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 13΄με τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο αλλά ο Βατμανίδης λίγο αργότερα έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Θέμης Παιδής ο οποίος σκόραρε δις (47΄, 59΄) και πέτυχε έτσι την ολική ανατροπή για το τελικό 1-3.

ΝΕΑΠΟΛΗ: Παπαναστασίου, Συγκούνας (60′ Κοσμάς), Τασιούλης, Μέκρας Χρ., Δεσπόπουλος, Μπουχλαριώτης, Μπούνα, Μανώλης, Μανδραβέλης, Μπαλαούρας (75′ Καλόγηρος), Γαρυφαλλόπουλος (83′ Ζαχαρούλης).

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Α. Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος (70′ Ανυφαντής), Μάστορας, Βλησαρούλης, Κολοβός, Χατζής Γ., Ζησόπουλος, Καραγκιόζης, Παιδής (77′ Ποντίκας), Βατμανίδης (80′ Θανάς), Μασρί (75′ Θεοδώρου).

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία πέτυχε ο Παναγροτικός Νίκαιας μιας και άλωσε… τους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας του τοπικού Ατρόμητου με 3-2.

Το νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει σοβαρό προβάδισμα στο σκορ χάρη στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Βλαχάκης (5΄, 16΄).

Ο Ατρόμητος αντέδρασε προς στιγμήν, μείωσε με τον Τζεμολάρι και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σάκης Δάσσιος έφερε το ματς στα ίσια.

Όμως η αποβολή του έμπειρου στράικερ του Ατρόμητου στο 63΄, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Νίκαιας που πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 73΄με εύστοχο χτύπημα του Χρήστου Φουρίκη διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Τσιφλίζογλου): Δριστέλλας, Αντωνίου (46′ Μητρακούλης), Παναγιώτου, Ντουρουντάκης (46′ Νούσιος), Αμαρλαριώτης, Δοξαριώτης, Τσιρβούλης, Μπακαρτζής, Δάσσιος, Μαροσούλης (70′ Γκαραβέλης Β.), Τζεμολάρι.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Μπρισίμης): Σαρακατσάνης, Νικολακούλης (80′ Γκούντικας), Μαστακούλης, Παπακώστας, Πανδρεμένος, Σακελλαρίου, Φάσσας (78′ Γκερλιώτης), Σώκος, Βλαχάκης, Φουρίκης (90΄ Πουρτσίδης), Ολλομάνι (55′ Δημόπουλος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt