.:: Larisa Goal ::. Γέμισε… «κυανόλευκα» χαμόγελα η «ΑΛΑΝΑ»!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
20 Ιούνιος 2018

Γέμισε… «κυανόλευκα» χαμόγελα η «ΑΛΑΝΑ»!!!

Προβολές: 1653

alt

Γέμισε… «κυανόλευκα» χαμόγελα η «ΑΛΑΝΑ»!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ποδοσφαιρική χρονιά τέλος για τους λιλιπούτιους άσους της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας μιας και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις στην «ΑΛΑΝΑ».

alt

Πάνω από 100 παιδάκια έδωσαν το «παρών» σε μια άκρως ποδοσφαιρική γιορτή όπου χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους για τις φετινές τους επιδόσεις.

Σε μια χρονιά εξαιρετική για τους «κυανόλευκους» με συμμετοχή τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, όσο και σε διάφορα τουρνουά αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες και φυσικά το μέλλον τους ανήκει.

Φυσικά και οι τίτλοι και τα αποτελέσματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία που διέπει την Ακαδημία καθώς βασική προτεραιότητα είναι να διαμορφωθούν σωστοί χαρακτήρες και κατ’ επέκταση να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια στους αυριανούς άσους, μαθαίνοντας να παίζουν σωστά.

alt

Και γι’ αυτό φροντίζουν κατά κύριο λόγοι οι προπονητές-παιδαγωγοί και πιο συγκεκριμένα οι Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, Περικλής Κουτσοπάγος, Γιάννης Χρηστίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Λεωνίδας Κιόρογλου.

alt

Τον λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος του συλλόγου-κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την πρόοδο του ιστορικού Ηρακλή-Λάμπρος Ιωακείμ που έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία της Ακαδημίας λέγοντας πως η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, ενώ μιλώντας για την αντρική ομάδα είπε πως η σεζόν σίγουρα μπορεί να μην ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, όμως θα πρέπει άπαντες να δούνε την επόμενη μέρα και να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.


Δωρεάν προπονήσεις!!!

Ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα ήταν η κίνηση της διοίκησης να προσφέρει σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και όχι μόνο από 20 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου δωρεάν προπονήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) ώστε από όλο αυτό να επωφεληθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης χρονιάς και παράλληλα να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες.

Στη συνέχει το λόγο πήρε ο υπεύθυνος και προπονητής της Ακαδημίας κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος (θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του Χρήστου Χατζηλιάδη) που μίλησε για τις διακρίσεις που είχαν πέρυσι στον Ηρακλή σε τουρνουά και όχι μόνο τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στα φυτώρια.

alt

Τέλος παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός της πρώτης ομάδας ο Χρήστος Χατζηλιάδης που έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που συνάντησε ενώ δεν έλειψε να τονίσει πως διαδέχεται στον πάγκο έναν πολύ καλό προπονητή τον κ. Γιάννη Τσακμακίδη που ήταν στο σύλλογο μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν.

Στο τέλος μοιράστηκαν πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά, μετάλλια και διπλώματα και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο…

alt

Βραβεύσεις…

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης της Ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να βραβεύσει τρεις ανθρώπους. Αρχικά τον 14χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Νατσίδη που μεταγράφηκε από τον Ηρακλή στην ΑΕΚ.

alt

Στη συνέχεια ο σύλλογος βράβευσε και τίμησε δύο επαγγελματίες δημοσιογράφους που ανήκουν και στον ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Σάκη Γκουρνέλη (ιδιοκτήτη του larisagoal.gr) και τον ιδιοκτήτη του athleticlarissa.gr Χρήστο Γκατζούλη.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt