.:: Larisa Goal ::. Τριανταφύλλου ο «κεφαλοθραύστης»!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
16 Νοέμβριος 2019

Τριανταφύλλου ο «κεφαλοθραύστης»!!!

Προβολές: 1620

alt

Τριανταφύλλου ο «κεφαλοθραύστης»!!!

Χάρη στην εντυπωσιακή κεφαλιά του Αποστόλη Τριανταφύλλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη στο 20΄, η Ομόνοια κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη με 1-0 απέναντι στη φιλόδοξη Φορτούνα Κουτσοχέρου.

alt

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και συνάμα αμφίρροπη αναμέτρηση, με το πάθος και τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο όπως είναι αυτός της Νέας Πολιτείας.

alt

Τελικά οι «βυσσινί» των Θανάση Τσουμάνη-Στέλιου Τζήμα που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και έφτασαν στην επικράτηση που τους φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

alt

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το ντέρμπι της Νεάπολης, διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ αλλά παρόλο αυτά παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

alt

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Μακρυνίκα (δοκάρι), Σκουλίδη και Κατσιούλη ενώ η Φορτούνα είχε τις δικές της καλές στιγμές με τους Τσιαδήμο (δοκάρι), Μίχο, Σιούτα και Αζέπη.

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χήτος με βοηθούς τους κ.κ. Κοντογιώργο και Τσακνάκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τ. Τσουμάνης-Σ. Τζήμας):

alt

Στεφούδης, Μακρής, Γεωργατζιάς, Θέμελης, Τριανταφύλλου, Σκουλίδης, Χατζιζάι (50΄Κατσιούλης), Τσιάρας Γ., Μακρυνίκας, Αθανασιάδης (80΄Δεληγιάννης), Θεοχάρης

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Σ. Ευαγγέλου):

alt

Κολοβός, Ζήκος, Σφέτσιος, Τσιαδήμος (82΄Καπνόπουλος), Τσιάμης Βαλ. (54΄Χατζής), Καρβούνης, Σκούπρας (70΄ Μαμάτσας), Τσιούτσιας Λ. (70΄Τασιούλης), Μίχος, Αζέπης, Τσιούτσιας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt