.:: Larisa Goal ::. Ο Αναγνώστης έσπασε… το αήττητο της Χάλκης
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
08 Μάρτιος 2020

Ο Αναγνώστης έσπασε… το αήττητο της Χάλκης

Προβολές: 617

alt

Ο Αναγνώστης έσπασε… το αήττητο της Χάλκης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο στράικερ Δημήτρη Αναγνώστη ο οποίος σκόραρε δις, η Ανθούπολη έσπασε… το αήττητο του πρωτοπόρου Ηρακλή Χάλκης επικρατώντας με 2-1 και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογία.

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και τους «βυσσινί» του Βαϊου Καραφέρη να πετυχαίνουν έναν ακόμη σπουδαίο άθλο, με τον Αναγνώστη να σκοράρει δις (5΄, 40΄).

Όσο για τη Χάλκη στην μετά Μούτσιου εποχή και με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στον πάγκο, γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα (μετρούσε δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες) και παραμένει σε θέση οδηγού στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ.

Στο 75΄ο Σωτήρης Βογιατζής μείωσε σε 1-2 ενώ οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν από το 43΄λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Κατηγιάννη που ανέκοψε αντικανονικά τον Ευαγγέλου.

ΧΑΛΚΗ (Δ. Παπαδημητρίου – Κ. Θυμάκης): Κατηγιάννης, Εξουζίδης, Τζεμολάρι, Ντινούλης, Μπακαλούλης, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Ευαγγέλου, Λιντέρης, Καλογιάννης, Βογιατζής Π. (41′ Κουμπούρας).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης): Αναστασίου, Γκατζούλης (75′ Καφανέλης), Κουμπούρας, Ευαγγέλου, Μασούρας, Λεμονής (80′ Δημόπουλος), Αναγνώστης, Σκορδίλης, Χοτάι (70′ Λατσινέι), Αργυρούλης, Τζούμπικας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt