.:: Larisa Goal ::. Τον λύγισε… από την άσπρη βούλα
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
18 Φεβρουάριος 2012

Τον λύγισε… από την άσπρη βούλα

Προβολές: 1131

alt

Τον λύγισε… από την άσπρη βούλα

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θανάση Ντιντή στο 15΄(το κέρδισε ο ίδιος), ο Σ.Σ. Ραψάνης κατάφερε να λυγίσει τον αξιόμαχο Τοξότη Λάρισας με 1-0, σκαρφαλώνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι Ραψανιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα ανέβασε στροφές και έφτασε αρκετές φορές κοντά σε ένα γκολ αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι θα  μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη στο 78΄αλλά ο Ντιντής αυτή τη φορά δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Ρούσσο που απέκρουσε εντυπωσιακά, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουτσάκης, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκαραβέλης με βοηθούς τον κ. Ευαγγέλου και την κα Κωνσταντίνου.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Β. Πάνου): Γκαραγκούνης Δ., Ντιντής, Βλάχος, Σινάν, Κούμε, Σαχπατζίδης, Βάρσος (80΄Ζιώγας), Κοζώνης, Κουτσάκης (78΄ Νανούλης), Κυριάκος (65΄Ιωάννου), Μπούρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Ρούσσος, Καραλής, Τσακνάκης, Ευαγγέλου (78΄ Τσανάς Ζ.), Καλπίας, Παππάς Ν. (85΄Παππάς Α.), Τάκε, Βελλίδης, Τσανάς Γ. (70΄Παπαδημητρίου), Ποπέσκου, Μαύρος.

*Η ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Πάνου που «έχασε» τη γιαγιά του και του αφιερώνουν τη νίκη.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt