.:: Larisa Goal ::. Διπλό επιβίωσης για την «Πέλα»…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
01 Απρίλιος 2012

Διπλό επιβίωσης για την «Πέλα»…

Προβολές: 1141

alt

Διπλό επιβίωσης για την «Πέλα»…

Αν και η Πελασγιώτιδα βρέθηκε από το α΄κιόλας μέρος πίσω στο σκορ με 1-0, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα φτάνοντας στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Βαμβακού.

Σε ένα παιχνίδι «φωτιά» και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, με το νεανικό συγκρότημα του Κώστα Τζουρτζουκλή όμως να δείχνει πιο αποφασιστικό.

Ο Χατζηθεοδώρου ήταν αυτός που στο 50΄έφερε το ματς στα ίσια και στο 60΄ο Λαζαρίδης πέτυχε την ανατροπή κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Γούπος στο 80΄.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιος, Τούρκου, Τέλιος, Τσέλα, Κωστούλας, Σαλαβέρης, Μότσης (75΄Γούπος), Γελαλής, Χατζηθεοδώρου (85΄Παπακώστας), Λαζαρίδης, Αγγελής (55΄Αποστόλου).


ΥΠΕΡΕΙΑ    2

ΟΜΟΝΟΙΑ    5

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Θάνο Κωστούλα που πέτυχε καρέ τερμάτων, η Ομόνοια έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα της Υπέρειας επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-2.
Το λαρισινό συγκρότημα φρόντισε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη από το α΄μέρος όπου και προηγήθηκε με 0-3. Σκόραρε και ο Κυριαζής με εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Στεφούδης, Παπαμιχαήλ, Μούτσα, Γαβαλάς, Μπαρός (75΄Νταλώσης), Αλεξανδράκης, Ντριβαλάς, Πιστάλης, Κυριαζής (70΄Τζήκας), Κωστούλας Θ. (80΄Παπαγιαννούλης), Αγγελής.

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ    1

ΡΑΧΟΥΛΑ    5

Ο Κώστας Σκάκος πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος από τον Αργυρακούλη που απουσίαζε και με το χατ τρικ που πέτυχε (1΄, 30΄, 40΄), οδήγησε τη Ραχούλα στην ευρεία εκτός έδρας νίκη μέσα στους Χαλκιάδες με 5-1 και παραμένει η Δόξα ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.
Δύο γκολ πέτυχε ο Σταμπολάκης που πέρασε ως αλλαγή (70΄, 75΄) ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Νασιούλας.

ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Μηταλούλης): Μηταλούλης, Τζανακούλης, Τζάνακας Β. (Τζάνακας Π.), Τζέος, Διαμάντης, Θεοχαρούλης Α., Θεοχαρούλης Μ., Σκάκος Κ., Ζερβούλης (Σαμψάρης), Τζιλάκας. Ζεστός.


ΑΡΜΕΝΙΟ    1

ΛΑΡΙΣΑ ’88    1

Δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση του Αρμενίου με τη Λάρισα ’88 όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι πίεσαν τη λαρισινή ομάδα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 75΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπανού, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Παπαδημητρίου Α. αλλά πέντε λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Ζάχος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Κακανούλιας διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Καραμπουντάκης, Καμπανάς, Σπανός, Παγουλάτος, Λάτσος, Παπαστεργίου, Ρενάτο, Χότζα, Παπαδημητρίου Α., Παπαδημητρίου Δ.

ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Θ. Αθανασόπουλος): Γούπος, Τζιούρβας, Τζούμπικας, Μακρής (Μπικιώτης), Σαμαράς, Ναστούδης, Φύλογλου (Σελήνης), Ζάχος, Κακανούλιας, Δουφέκας (Παπακρίβος), Τσιλιλής.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    1

ΜΕΛΙΑ    0
Το γκολ του Καραβασίλη στο 72΄ήταν αρκετό για να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στον Αστέρα Μελισσοχωρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μελία με 1-0 και έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ: Ζουμπουρλάς, Καψάλης, Καραβασίλης, Λιάκος Αργύρης, Παϊτέρης, Φώτος, Πίρε, Χονδροδήμος, Αγγελούλης, Σιδέρης.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt