.:: Larisa Goal ::. Έπιασε ξανά κορυφή ο Ηρακλής…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
17 Απρίλιος 2012

Έπιασε ξανά κορυφή ο Ηρακλής…

Προβολές: 1486

alt

Έπιασε ξανά κορυφή ο Ηρακλής…

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ σκαρφάλωσε ο Ηρακλής Λάρισας μετά τη εκτός έδρας νίκη του μέσα στη Βερδικούσια επί της ομώνυμης ομάδας με 4-2.

 

Παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς απειλώντας με τους Μιχαλέ και Γκόγκο με τον τελευταίο όμως να έχει δοκάρι.

Στο 25΄ο Ζησάκης άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τη λαρισινή ομάδα και ο ίδιος παίκτης στο 35΄με χτύπημα φάουλ έκανε το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και μετά από μια περίτεχνη ατομική ενέργεια ο Μέκρας με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-3 και στο 60΄ο Μιχαηλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Η Βερδικούσια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-4 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Δήμκος και Δαούλας.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Κατίνας Η., Μάνης (60΄Δήμκος Ντ.), Τάκας, Θάνος, Αβδουλάς, Συνάπαλος Μ., Μούμος (60΄Στατήρης), Δαούλας, Μπαργιάννης (75΄Κατίνας Θ.), Μιχαλές, Γκόγκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Β. Κώτσιος): Μπακαρός, Κυριάκος, Μούτσιος, Μηλιώνης, Κώτσιος, Μέκρας, Ζησάκης (60΄Φιλίππου), Κοτούμπας, Μιχαηλίδης, Πράσινος (65΄Φακίτσας), Θεοδώρου (65΄Δολμές).


ΜΙΚΡΟ ΕΛ/ΧΩΡΙ    3

ΓΟΝΝΟΙ    1

Ζωντανό στη μάχη της παραμονής παραμένει το Μικρό Ελ/χωρι μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε κόντρα στον Όλυμπο Γόννων με 3-1 ο οποίος απέχει πλέον πέντε πόντους από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Ο Δημήτρης Γκόγκουρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Στούπας πέτυχε το 2-0 και ο Πιτένης ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο Όλυμπος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γιάννη Τσιόπα σε 3-1.

ΜΙΚΡΟ ΕΛ/ΧΩΡΙ: Γελαδάρης, Λέτσιος, Κουτσογιάννης Γ., Παπακυριάκος, Αργυρίου, Στούπας, Τζήκας, Καλτέκης, Κουτσογιάννης Η., Πιτένης, Γκόγκουρας Δ.
Έπαιξαν και οι: Γκόγκουρας Γ., Κουτσοθεοδώρου, Καραγιάννης.

ΓΟΝΝΟΙ (Γ. Τσιόπας): Καραβασίλης, Βασιλός (70΄λ.τ Ριζούλης), Ντόντος, Τσιόπας, Σερίφης, Τσαπλές, Μπαρούτας, Παπαοικονόμου (30΄ Τσάτσος), Δεδικούσης, Τσιρονίκος, Ρημαγμός Γ. (60΄λ.τ Καραγκιόζης).

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ    1

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ    0

Το γκολ του Νίκου Νανούλη στο 20΄μετά από πάσα πάρε-βάλε του Ιωάννου ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Σ.Σ. Ραψάνης με 1-0 με αντίπαλο την Αναγέννηση Ευαγγελισμού.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι Ραψανιώτες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά ευτύχησαν μόλις μια φορά να βρούνε δίχτυα.
Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Β. Πάνος): Πάνος, Κοζώνης, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Γ., Βλάχος, Κούμε, Σινάν, Μπούρος, Κουτσάκης (80΄Ζιώγας), Ιωάννου, Νανούλης (60΄Κυριάκος).



ΑΙΑΓΝΗ    2

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ    2

Η Αιγάνη έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της στο παιχνίδι με την Ακαδημία Τυρνάβου καθώς αν και προηγήθηκε στο α΄μέρος με 2-0 δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αυτό όπου και δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη και έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία.
Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Φουσίκα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 33΄ο Γρέκας έκανε το 1-0 ενώ στο 41΄ο Αναγνωστόπουλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Όλυμπο.

Στην επανάληψη όμως το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά ανέβασε στροφές και αφού στο 71΄ο Λιάκος μείωσε σε 2-1, ήρθε στο 85΄ο Χαρισούλης για να σώσει την παρτίδα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
ΑΙΓΑΝΗ (Σ. Φουσίκας): Καργιώτης, Γραβάνης, Παπαγιαννόπουλος, Ριζάκης, Αδάμος, Γρέκας (68΄λ.τ Αναγνώστου), Μπαμπατζέλιος, Ρουμπιές, Ζάχος, Ευαγγέλου (75΄λ.τ Γεωργαντάς), Αναγνωστόπουλος (55΄Περόη).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Ράμπια (50΄ Σέρα), Λιάνος (46΄Παπαχατζής), Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος, Αυλογιάρης, Κατσαβός, Χαρισούλης Γ., Μούργκας (67΄Λιάκος), Ζυγογιάννης, Μπάκος, Βλιώρας.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ    1

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ    2

Τι κι αν ο Άρης Λάρισας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από το 30΄με το γκολ του Πασιά, στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμη σημαντική νίκη επικρατώντας του Αστέρα Τυρνάβου με 2-1.
Έτσι με τη νίκη αυτή οι «κιτρινόμαυροι» του Αλέκου Μπατσαρά μπορούν να αισθάνονται σαφώς πιο άνετα στην κατηγορία.
Ο Δημήτρης Ακρίβος ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια μετά από κεφαλιά πάσα του Μάνη ενώ τη νίκη στο λαρισινό συγκρότημα έδωσε ο Γκατζούλης στο 67΄.

Να σημειωθεί πως το ματς διεκόπη στο 70΄για 15΄μετά την αποβολή του Πασιά και τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Αστέρα στον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Κακαρδάκη και χρειάσθηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να συνεχισθεί το ματς.
ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπατσαράς): Γκουνέλας, Καλαϊνταντωνάκης, Ακρίβος Γ., Ακρίβος Δ., Βλασιάδης, Καραμπούζης, Μάνης, Χρηστίδης, Γκουζιώτης (77΄Καρβουνάρης), Σουλτούκης (65΄Ραμπέλι), Γκατζούλης.


ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ    4

ΣΥΚΕΑ    0

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Δολιχιακός καθώς επικράτησε της Συκέας με 4-0 και παραμένει σταθερά στην Τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.
Οι «κυανοκίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Αλεξανδρίδη στο 25΄και στο 65΄ο Σουγλής Κ. διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 80΄ήταν η σειρά του Μουλογιάννη να χρισθεί σκόρερ ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Χαλκίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Φ. Τσέλιος): Θεοδωράκης Β., Κατσιαμήτας, Θεοδωράκης Σ., Χαλκίδης, Σπάχος, Ζιώγας, Γεωργαντάς (60΄Αλβανός), Σουγλής Κ., Μαρογιάννης (50΄Λιόλιος), Αλεξανδρίδης (75΄Σουγλής Ζ.), Μουλογιάννης.





Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt