.:: Larisa Goal ::. Αναγεννιέται μέσα από στις στάχτες του…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
18 Αύγουστος 2011

Αναγεννιέται μέσα από στις στάχτες του…

Προβολές: 2031

alt

Αναγεννιέται μέσα από στις στάχτες του…Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Ιπποκράτης αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Νομού Λάρισας, ένα σωματείο που πρόσφερε πολλά κατά το παρελθόν και έχει αναδείξει ουκ ολίγους παικταράδες που διέπρεψαν στο ερασιτεχνικό στερέωμα.

Όμως οι καιροί άλλαξαν και εδώ και επτά χρόνια περίπου η καρδιά του έπαψε να «χτυπά» με το λαρισινό ποδόσφαιρο όντως να είναι πιο φτωχό. Μπροστά σε αυτό το φάσμα λοιπόν και μη μπορώντας να βλέπουν το καμάρι της συνοικίας αυτής να μαραζώνει κατ’ αυτόν τον τρόπο, άνθρωποι που υπηρέτησαν τον σύλλογο κατά το παρελθόν, αποφάσισαν να δώσουν ξανά ζωή στον Ιπποκράτη. Μπροστάρης της κίνησης αυτής ο Γιώργος Καπετάνιος ο οποίος τα έβαλε κάτω μαζί με τους αδερφούς Ζήση και Παναγιώτη Τσουμάνη και με γνώμονα το καλό του συλλόγου αποφάσισαν να κινήσουν τα νήματα όπως και έγινε. Ουσιαστικά ο Ιπποκράτης αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και θέλει στην επανεμφάνιση του στα τοπικά δρώμενα, να βάλει και πάλι το δικό του στίγμα, να αποκτήσει ξανά την ταυτότητα που έχει να κάνει καθαρά με τη λειτουργία ως ερασιτεχνικό σωματείο και να δώσει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους να γίνουν μια παρέα και να παρουσιάσουν κάτι καλό. Δεν υπάρχουν στόχοι παρά μόνο έχουν ως αρχή το μότο που είναι να ευχαριστιόμαστε πάνω απ’ όλα εμείς που παίζουμε κάτι που αναφώνησαν άπαντες με ένα στόμα…

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Με τη φανέλα του Ιπποκράτη θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Δημήτρης Αργυρόπουλος (Τοξότης), Φώτης Στάτος (Ζάππειο), Χρήστος Κιούσης, Λεωνίδας Δημήρης (Μελία), Ηλίας Μπρούζας (Αναγέννηση Μ.Μ.), Παναγιώτης Κώτσιας (Χειμάδι), Κώστας Κατσογιάννης (Άγιοι Ανάργυροι), Γιώργος Ζδράγκας (Παραπόταμος) και Βασίλης Παπαγεωργίου (αγωνιζόταν σε ομάδα της Χίου). Φυσικά και οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί μιας και αρκετοί παίκτες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στην ομάδα.

Τι δήλωσαν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

(Προπονητής)

alt

«Καταρχάς το πιο σημαντικό είναι πως στο άκουσμα της δημιουργίας του Ιπποκράτη, ήρθαν στην ομάδα παλιοί παίκτες με σκοπό να βάλουν κι αυτοί ένα λιθαράκι στην αναγέννηση του ιστορικού αυτού σωματείου. Στόχος μας στην πρώτη χρονιά της επαναδραστηριοποίησης μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να μπούμε ξανά στις καρδιές των Λαρισαίων. Όσο για το μήνυμα που θέλω να στείλω στη συνοικία του Ιπποκράτη, θέλω πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να στηρίξουν την ομάδα ηθικά και όχι οικονομικά γιατί πραγματικά αξίζει ο κόπος…».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

(Διοικητικός)

alt

«Ο Ιπποκράτης είναι μια ιδέα γιατί με αυτή την ομάδα μεγαλώσαμε και ανδρωθήκαμε ποδοσφαιρικά, είναι ένα ιστορικό σωματείο όπου διέπρεψε κατά το παρελθόν. Έτσι δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε την πρόταση του κ. Καπετάνιου για την επανασύσταση της ομάδας και να βοηθήσουμε από την μεριά μας από οποιοδήποτε πόστο, να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και ευελπιστώ στην πρώτη μας χρονιά να πάνε όλα καλά. Όσο για την δική μας παρουσία εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλό του Ιπποκράτη…».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

alt

«Το συναίσθημα της συγκίνησης είναι ορατό μετά την επανασύσταση της ομάδας μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που υλοποίησαν την ιδέα αυτή και φυσικά αναφέρομαι στους αδερφούς Τσουμάνη αλλά και στον Γιώργο Καπετάνιο. Αρκετοί παλιοί επιστρέψαμε με σκοπό να βοηθήσουμε τους νεότερους προκειμένου να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Δεν μας ενδιαφέρει αν η κατηγορία είναι χαμηλή αλλά αυτό που προέχει για εμάς είναι να έχουμε μια ομάδα που θα απαρτίζεται πρώτα απ’ όλα από καλούς χαρακτήρες. Υπάρχει όρεξη και αισιοδοξία και εύχομαι να πάνε όλα καλά…».

ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΤΟΣ

alt

«Επέστρεψα στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και δεν κρύβω τη χαρά μου αλλά και τη συγκίνηση μου. Η νέα διοίκηση έχει οράματα και φιλοδοξίες για τον Ιπποκράτη και σε αυτή την πορεία έχει αρωγούς και εμάς τους ποδοσφαιριστές με απώτερο σκοπό να φτάσουμε την ομάδα εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΚΟΥΔΗΣ

alt

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της γειτονιάς μου, την ομάδα που αγάπησα και θέλω με τη σειρά μου να συμβάλλω τα μέγιστα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα με ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και απομένει να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να δέσουμε γρήγορα και να παρουσιάσουμε κάτι καλό». 

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt