.:: Larisa Goal ::. Δυναμικό ξεκίνημα επιθυμεί η Βερδικούσια...
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
08 Σεπτέμβριος 2017

Δυναμικό ξεκίνημα επιθυμεί η Βερδικούσια...

Προβολές: 909

alt

Δυναμικό ξεκίνημα επιθυμεί η Βερδικούσια...

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η περσινή χρονιά εξελίχθηκε σε μαρτύριο για την Προοδευτική Βερδικούσιας με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει την κατηγορία και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο ιδιόμορφο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Αν μη τι άλλο ένα δυνατό πλήγμα για τους «βυσσινί» που πλήρωσαν… μια σειρά από σημαντικά λάθη και με γνώμονα αυτό, ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, θέλοντας να κάνουν μια δυναμική επανεκκίνηση.

Φυσικά τιμονιέρης και φέτος όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο έμπειρος Κώστας Μπακλαβάς ο οποίος καλείται και πάλι να προσφέρει έργο, να δουλέψει με νέα παιδιά, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

Η Προοδευτική Βερδικούσιας που ξεχειλίζει από ταλέντο, έχει βάλει το στίγμα της στο ερασιτεχνικό στερέωμα όλα αυτά τα χρόνια και θα πρέπει τόσο η διοίκηση, όσο η κοινότητα του χωριού αλλά και ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξουν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται…


Επιστροφή «Κάμπος»…

alt

Μετά από αρκετά χρόνια ο έμπειρος πορτιέρο που ακούει στο όνομα Κώστας Γελαλής επιστρέφει στη Βερδικούσια προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.


Η νέα διοίκηση:

Πρόεδρος: Γιάννης Τάκας

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κατίνας

Γεν. Αρχηγοί: Μπάμπης Μπαρούτας, Ηλίας Κατίνας

Γεν. Γραμματέας: Νίκος Γκουρνέλης

Ταμίας: Γιάννης Τάκας

Υπεύθυνοι Τμημάτων Υποδομής: Χρήστος Νυχτερίδας, Ηλίας Τέλιος


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Ο περσινός υποβιβασμός μας πλήγωσε τόσο εμένα, όσο και τη διοίκηση την απερχόμενη αλλά και την καινούρια μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και φαίνεται πως περνάμε σε μια μεταβατική περίοδος η οποία και θέλει θυσίες απ’ όλους, όσους ενδιαφέρονται για το χωριό γενικά και μετά για την ομάδα.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε την περσινή χρονιά, να στηρίξουμε τα νέα παιδιά όπως στηρίζανε οι μεγαλύτεροι όταν αυτοί ήταν στη δική τους ηλικία, χρειαζόμαστε την εμπειρία 4-5 παικτών που είναι άνω των 30 αφού οι υπόλοιποι είναι κάτω από 20.

Μας ενδιαφέρει πρωτίστως ο αθλητισμός και όχι τόσο σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε και πιστεύω πως θα έχουμε μια ήρεμη χρονιά και ότι καλύτερο προκύψει. Δεν είναι αυτοσκοπός να αλλάξουμε κατηγορία αλλά να βάλουμε γερές βάσεις έτσι ώστε να παίξουν μικρά παιδιά και να διαπρέψουν.

Να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και ο καθένας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.


ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ

(Γενικός Γραμματέας):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του Νομού

καθώς επίσης καλή επιτυχία στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τόσο η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε πριν λίγο καιρό, όσο και ο προπονητής Κώστας Μπακλαβάς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο και συνάμα δυναμικό ξεκίνημα.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από νέα παιδιά αλλά και με την παρουσία ορισμένων πιο έμπειρων, να βγει κάτι καλό.

Εκτιμώ πως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να σταθούν άπαντες αρωγοί γιατί κακά τα ψέματα η Βερδικούσια είναι ένα χωριό με δυναμική και παράδοση στον χώρο του ποδοσφαίρου…».


ΣΠΥΡΟΣ ΖΕΡΔΑΛΗΣ:

alt

«Σίγουρα η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά για τη Βερδικούσια με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί και για τον λόγο αυτό θα πρέπει φέτος να μοχθήσουμε ακόμα πιο πολύ έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό».


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ:

alt

«Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει για τη Βερδικούσια όπου θα στηριχθούμε σε νέα κατά κύριο λόγο παιδιά. Δυστυχώς μετά την περσινή άτυχη χρονιά όπου «χάσαμε» την κατηγορία, θα μοχθήσουμε όλοι μαζί να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να οδηγήσουμε τη Βερδικούσια όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt