.:: Larisa Goal ::. «Κάτι καλό γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα….»
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
10 Νοέμβριος 2017

«Κάτι καλό γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα….»

Προβολές: 2641

alt

«Κάτι καλό γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα….»

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ βρίσκεται η Φορτούνα Κουτσοχέρου που έχει καταφέρει να βάλει το στίγμα της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετά την επιστροφή της στις επάλξεις μετά από αρκετά χρόνια.

alt

Το συγκρότημα του Βασίλη Κυριάκου συνδυάζει εμπειρία και νιάτα και μέσα από τη διαδικασία αυτή βγαίνει κάτι καλό εντός των γραμμών με τη Φορτούνα να μετράει έως τώρα δύο νίκες, μια ισοπαλία ενώ έχει κάνει και το ρεπό της.

Ένας από τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και κινεί τα νήματα, έχοντας αρχηγικό ρόλο τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Λεωνίδας Τσιούτσιας ο οποίος έκανε τον δικό του μίνι απολογισμό:

«Από την αρχή του καλοκαιριού βάλαμε ψηλά τον πήχη, ήρθαν στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας και μέσα από συλλογική προσπάθεια έχουμε καταφέρει να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά ευελπιστούμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στους κόλπους της ομάδας, τόσο η διοίκηση, όσο και οι χορηγοί στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και γενικά φαίνεται πως κάτι καλό γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα».

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

-Θεωρώ πως όλα γίνονται βάση πλάνου, τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη και μοχθούμε σε καθημερινή βάση για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει φουλ οργάνωση σε όλους τους τομείς, υπάρχει διάθεση για προσφορά απ’ όλα τα παιδιά, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Κυριάκο και στο φινάλε ευελπιστώ να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε…

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt