.:: Larisa Goal ::. Πέρασε με επιτυχία το πρώτο εμπόδιο...
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
09 Δεκέμβριος 2011

Πέρασε με επιτυχία το πρώτο εμπόδιο...

Προβολές: 1000

alt

Πέρασε με επιτυχία το πρώτο εμπόδιο...

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η Δυναμό ήταν η μεγάλη νικήτρια στο λαρισινό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΛ με αντίπαλο το Δασοχώρι μιας και επικράτησε με 1-0 και διατηρήθηκε σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Βαγγέλη Δημόπουλου μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, πέτυχαν ένα γκολ στην εκπνοή του α΄ μέρους και θα μπορούσαν στην επανάληψη να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ. Όπως και να ’χει το λαρισινό συγκρότημα κατάφερε να φύγει αλώβητο από τη δύσκολη έδρα του Δασοχωρίου και πλέον έχει ρίξει όλο το βάρος στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο το Χειμάδι.

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος του Σταύρου Καραπατσακίδη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αν και προσπάθησε φιλότιμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έσβησε το όνειρο της ανόδου μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Για τον λόγο αυτό το μυαλό όλων είναι στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Προοδευτική όπου και θέλουν να ρεφάρουν, για να διατηρηθούν ζωντανοί στη μάχη της ανόδου.

Τι δήλωσαν οι δύο τεχνικοί…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ:

(Δασοχώρι)

alt

«Αν και προσπαθήσαμε αρκετά από την μεριά μας για να πετύχουμε κάτι καλό, δυστυχώς ο διαιτητής με τις αποφάσεις του δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε εδώ, χάθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Εύχομαι και στην ομάδα της Δυναμό καλή συνέχεια…».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:

(Δυναμό)

alt

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλέ ομάδες για τα δεδομένα της κατηγορίας, στόχος μας ήταν να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όπως και έγινε. Πετύχαμε ένα γκολ, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και γενικά σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δεύτερο συνεχόμενο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του Χειμαδίου όπου θα επιδιώξουμε να φτάσουμε στη νίκη προκειμένου να πλησιάσουμε κι άλλο την κορυφή».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt