.:: Larisa Goal ::. Έτοιμος για τη νέα πρόκληση ο Πύρρος!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
23 Αύγουστος 2017

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση ο Πύρρος!!!

Προβολές: 1802

alt

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση ο Πύρρος!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή ξέφρενη πορεία όπου και πανηγύρισε πανάξια την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο νεοφώτιστος Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «ο Πύρρος».

Στο γήπεδο της Γαλήνης λοιπόν μπαίνουν οι βάσεις των «κυανολεύκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου σαφώς και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά όχι μόνο δεν υπάρχει άγχος αλλά αντιθέτως υπάρχει δίψα για διάκριση και όρεξη για δουλειά.

alt

Ο Κώστας Βασίλης ο νεαρός τεχνικός είναι αυτός που θα καθοδηγήσει και φέτος τον Πύρρο με βασικό μέλημα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.

Μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία του προέδρου Αλέκου Λιάγκου αλλά και των άξιων συνεργατών του στη διοίκηση.


Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Καψαλός, Βαρσάμης (Μαυροβούνι), Νικούλης (Πουρνάρι), Τζόγκας (Ροδιακός), Νίκου (Έλαφος) ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις.


Τα φιλικά:

9/9: Ομορφοχώρι

και θα διεξαχθούν κι άλλα τα οποία δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες…


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Και φυσικά καλή επιτυχία στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους αλλά και για εμάς που ταλαιπωρούμαστε από το γηπεδικό.

Μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά, θα επιδιώξουμε και φέτος να παρουσιάσουμε κάτι καλό και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός πιο δύσκολου πρωταθλήματος όπως είναι αυτό της Β΄ΕΠΣΛ».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΟΓΚΑΣ:

alt

«Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».


ΚΛΑΟΥΣ ΜΟΥΡΙ:

alt

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ ΕΠΣΛ. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΣΟΣ:

alt

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου που είναι κατά κύριο λόγο η άνετη παραμονή. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt