.:: Larisa Goal ::. Για σένα ρε μεγάλε!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Ιανουάριος 2018

Για σένα ρε μεγάλε!!!

Προβολές: 1625

alt

Για σένα ρε μεγάλε!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για μια ακόμη φορά ο ικανότατος επιθετικός του Ολυμπιακού Αμπελιάς, ο Στέφανος Σουλτούκης αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του μιας και σκόραρε στο 80΄και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

alt

Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, με τους γηπεδούχους όμως του Σπύρου Μούτσιου να έχουν σαφώς πιο κραυγαλέες ευκαιρίες για να κατακτήσουν τη νίκη, έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

Αντίθετα το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου που πίεσε αρκετά στην επανάληψη, κατάφερε να φύγει αλώβητο αλλά έχασε κι άλλο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

alt

Άσφαιρο το α΄μέρος…

Δυνατά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς και μόλις στο 2΄ο Δήμος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απάντησαν με τρεις φάσεις για γκολ αλλά Χαρούλης (9΄, 20΄) και Μπόντε (11΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ραπτόπουλο.

Στο 23΄ένα καλό σουτ του Μιστάκου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

alt

Αγωνία μέχρι το φινάλε…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 50΄όταν ο Ζαφειρίου έβγαλε τη σέντρα, ο Μπόντε σε πρώτο χρόνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ραπτόπουλο αλλά στην εξέλιξη της φάσης με το κεφάλι την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπόντε λίγο έλειψε να σκοράρει εκ νέου αλλά δεν τα κατάφερε από πλάγια θέση.

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν στροφές και τελικά στο 80΄ο Στέφανος Σουλτούκης που είχε περάσει ως αλλαγή, πρόλαβε στην έξοδο τον Κουκούτση και με πλασέ έγραψε το 1-1, ένα γκολ εξαιρετικά αφιερωμένο στον προπονητή του τον οποίο και αγκάλιασε με τη γνωστή αφιέρωση «γεια σε σένα ρε μεγάλε»!

Λίγο έλειψε στο 89΄ο Αστέρας να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Ραπτόπουλος είπε όχι στον Μπόντε και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Χρήστου Νίτσα που είχε βοηθούς τους κ.κ. Καρακώστα και Ροκοπάνο.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος):

alt

Κουκούτσης, Σδράλης, Καραλής, Καραπέτσας, Μπιρόλ, Χαρούλης, Λιάγκας (89’ Παπαϊωάννου), Βουτυρίτσας (57΄Βογιατζής), Νούσιας, Ζαφειρίου, Μπόντε (90΄Τζιάστας).

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος):

alt

Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαφειρούλης (90΄λ.τ Παλαμίδας), Κριεμάδης, Καλπίας, Σερίφης, Βασιλειάδης, Γεωργούλας, Μιστάκου, Δήμος (57΄Σουλτούκης), Ζιούστης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt