.:: Larisa Goal ::. Άμεση επιστροφή της Βερδικούσιας…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
18 Ιούνιος 2018

Άμεση επιστροφή της Βερδικούσιας…

Προβολές: 12623

alt

Άμεση επιστροφή της Βερδικούσιας…

Μετά από έναν χρόνο περιπλάνησης στα γήπεδα της Γ΄ΕΠΣΛ και κάνοντας το «αγροτικό» της, η Προοδευτική Βερδικούσιας επέστρεψε πανηγυρικά στη Β΄ΕΠΣΛ κατακτώντας την δεύτερη προνομιούχα θέση και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Σε μια χρονιά όπου εξελίχθηκε ιδανικά για τους νεαρούς παίκτες του Κώστα Μπακλαβά καθώς έδειξαν από το ξεκίνημα τις «άγριες» διαθέσεις τους και μέσα από συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να φέρουν την δύσκολη αποστολή εις πέρας.

Οι «βυσσινί» πόνταραν πολλά στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, με την παρουσία αρκετών έμπειρων παικτών και σε συνδυασμό με τον νεανικό ενθουσιασμό, δημιουργώντας έτσι ένα κράμα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ιδιόμορφης αυτής κατηγορίας όπως είναι η Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Τέλος καλό, όλα καλά για τους «λύκους» που σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται αλλά αντίθετα κοιτάζουν την επόμενη μέρα εκεί όπου θέλουν να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα.

Και το σημαντικότερο είναι πως θα πρέπει να μπούνε γερά θεμέλια για το απώτερο μέλλον, μιας και το πλάνο είναι συγκεκριμένο, υπάρχει δυναμική στην περιοχή γενικότερα, υπάρχει δίψα για μπάλα, οπότε θα πρέπει άπαντες να μεριμνήσουν προκειμένου η Βερδικούσια να συνεχίσει να προοδεύει…


Η Βερδικούσια με αριθμούς…

Η Βερδικούσια τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς (10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα) και 44-19 τέρματα διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου.

ΕΝΤΟΣ: 6-2-0 (28-13 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 4-3-1 (16-6 τέρματα)


Ξανά πρωτιά για τον Μιχαλέ…

alt

Ο Δημήτρης Μιχαλές αποτελεί τον πιο “hot” κανονιέρη της Βερδικούσιας τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε και τη χρονιά που πέρασε καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Προοδευτικής, σημειώνοντας 20 γκολ.

20 γκολ: Μιχαλές

4 γκολ: Δήμκος Ντ.

3 γκολ: Οικονόμου Ν/Αθ., Συνάπαλος Χρ.,

2 γκολ: Μούμος Χρ., Δημήρης

1 γκολ: Οικονόμου Ν/Γ, Ζερδαλής Σπ., Μπακλαβάς

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt