.:: Larisa Goal ::. Το παρεάκι της Αιγάνης ανέβηκε κατηγορία…
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
23 Ιούνιος 2018

Το παρεάκι της Αιγάνης ανέβηκε κατηγορία…

Προβολές: 12655

alt

Το παρεάκι της Αιγάνης ανέβηκε κατηγορία…

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία και δεν κατακτιούνται τα πάντα με αυτά, αφού υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο και συνάμα επιτυχημένο και αυτό το γνωρίζουν καλά εκεί στην Αιγάνη.

Γιατί οι άνθρωποι της ομώνυμης ομάδας στηρίχθηκαν φέτος στο καθαρά παρείστικο κλίμα, αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με την άνοδο των «κυανέρυθρων» στη Β΄ΕΠΣΛ στην επανεμφάνιση τους ως Όλυμπος στα τοπικά δρώμενα.

alt

Μεγάλο μερίδιο στη σημαντική αυτή επιτυχία είχε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τεχνικός Δημήτρης Αλεξίου, ο άνθρωπος με τη δική του φιλοσοφία, ο άνθρωπος που ενέπνευσε τους παίκτες και τους έδωσε όραμα αλλά πάνω απ’ όλα κίνητρο για να αγωνισθούν.

Και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παρεκκλίνουν της φιλοσοφίας τους και τη νέα χρονιά…

alt

Ο Όλυμπος Αιγάνης με αριθμούς…

Ο Όλυμπος Αιγάνης τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 37 βαθμούς (12 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) και 45-22 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου.

ΕΝΤΟΣ: 6-0-1 (21-7 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 6-1-1 (24-15 τέρματα)


Πάσσιος και Ρουμπιές τράβηξαν το κουπί…

alt

Ανδρέας Πάσσιος (14) και Κώστας Ρουμπιές (10) αποτέλεσαν τα «βαριά χαρτιά» της επίθεσης για τον Όλυμπο Αιγάνης και αποτέλεσαν τους βασικούς συντελεστές της ανόδου.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt