.:: Larisa Goal ::. Την έριξε… την πενιά του ο Ζαμπέτας!
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
21 Νοέμβριος 2018

Την έριξε… την πενιά του ο Ζαμπέτας!

Προβολές: 3682

alt

Την έριξε… την πενιά του ο Ζαμπέτας!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Θανάσης Ζαμπέτας στο 66΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Γκαντούνα, οι νέοι της ΕΠΣ Λάρισας κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της αξιόμαχης ΕΠΣ Τρικάλων επικρατώντας με 1-0.

alt

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους παίκτες του Δημήτρη Τσέτσιλα και μάλιστα με το ίδιο σκορ που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες της λαρισινής ομάδες είχαν ορισμένα καλά διαστήματα ενώ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» νωρίτερα το ματς κυρίως με τους Καρέλα (23΄), Μπάγκα (40΄), Ζησούλη (46΄, 51΄) και Βλησαρούλη (79΄).

alt

Όσο για την τρικαλινή ομάδα που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, Μπαλτάς (65΄) και Τάμπος (71΄) φλέρταραν με το γκολ αλλά ο νεαρός πορτιέρο Παναγιώτης Πατέτσος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

alt

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τασιόπουλος που είχε βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σαμαρά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

alt

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας):

alt

Πατέτσος, Καραγκιόζης, Γκαντούνας, Γκατζιούρας, Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος (59΄Πράπας), Μπουλασίκης (52΄Ζαμπέτας), Γκαλμπογκίνης (72′ Τσιγγάνης), Καρέλας (52΄Βλησαρούλης), Ζησούλης (72΄ Ζάρας).

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χ. Μόρφος):

alt

Σφυρλίδας, Καμέας (72΄Αναστασόπουλος), Βράχνος (62΄Σακαρίκος), Σκρέτας, Ξάνθος, Μπαμπατσιάς (73΄Παπαδογεώργιος), Κατόπης, Μπαλτάς, Βασιλείου (41΄Καρακώστας), Τάμπος (73΄Κωστόπουλος), Σιμιτσής.

K-16:

Τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Γρεβενών - ΕΠΣ Kαρδίτσας 1-3

ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων 1-0


Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):

1. ΕΠΣ Λάρισας 2-0 6

2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-2 3

3. ΕΠΣ Τρικάλων0-1 1

4. ΕΠΣ Γρεβενών 1-3 1


(Επόμενη αγωνιστική 12/12, 14:30):

ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt