.:: Larisa Goal ::. Ο Ερμής θα τιμήσει τον Αγγελακόπουλο…
ROOT - Μπάσκετ
18 Δεκέμβριος 2018

Ο Ερμής θα τιμήσει τον Αγγελακόπουλο…

Προβολές: 1738

alt

Ο Ερμής θα τιμήσει τον Αγγελακόπουλο…

Αποδεικνύοντας ότι στον αθλητισμό αντίπαλος είσαι μόνο για όσο διαρκεί μία αναμέτρηση, ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, αποφάσισε να τιμήσει τον Λαρισαίο πάουερ φόργουορντ του Ηρακλή, Βασίλη Αγγελακόπουλο, στο σαββατιάτικο ντέρμπι στο κλειστό της Νεάπολης.

Η λαρισινή ομάδα θα τιμήσει τον Αγγελακόπουλο για την τεράστια προσφορά του στο λαρισινό μπάσκετ και όχι μόνο, αγωνιζομένος από το 1997 έως και τώρα, φορώντας τις φανέλες όλων των λαρισινών ομάδων (ΓΣΛ, Ολύμπια, ΑΕΛ), αλλά και πολλών ακόμη ελληνικών ομάδων.

Παράλληλα, θέλοντας η διοίκηση του Ερμή να δώσει έναν άλλο τόνο στο ντέρμπι θα κληρώσει δώρα στους φιλάθλους προσφορά των εταιριών Alpha, Arysta και Ριζούλη, ενώ προγραμματίζει κι άλλες εκπλήξεις.

Τη συνολική παρουσίαση των event του σαββατιάτικου αγώνα θα έχει η φίλη του Ερμή και γνωστή παρουσιάστρια, κα Έλενα Κρεμλίδου.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων…

Με σούπερ-ντέρμπι θα κλείσει το 2018 για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας, αφού το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενεί στο κλειστό της Νεάπολης τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Ηρακλή.

Μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα επιθυμεί την έντονη συμπαράσταση των φιλάθλων, που καλούνται να γίνουν ο έκτος παίκτης των γηπεδούχων το Σάββατο.

Μάλιστα, από την Κυριακή θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση να είναι 5 ευρώ, ενώ το Σάββατο στο γήπεδο η τιμή θα είναι 10 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από δύο σημεία:

-Στη Λάρισα από το κατάστημα “RUN” του κ. Άρη Γκαμπέτα που βρίσκεται στην Παπαναστασίου 29.

-Στην Αγιά, στο γραφείο του προέδρου της ομάδας κ. Θεόδωρου Ριζούλη.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt