.:: Larisa Goal ::. Λάμπρο για την πάρτη σου!!!
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
22 Μαϊ 2019

Λάμπρο για την πάρτη σου!!!

Προβολές: 2538

alt

Λάμπρο για την πάρτη σου!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κατάφερε η ΑΕΛ να επικρατήσει της αξιόμαχης Ανθούπολης με 4-3 (κ.α. 0-0) και πήρε έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ-16.

alt

Ματς το οποίο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Λάμπρου Αντωνόπουλου (εξάρθρωση αντίχειρα) στην πρώτη απόκρουση πέναλτι, με τους «βυσσινί» να του αφιερώνουν την πρόκριση αυτή, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχές για ταχεία ανάρρωση.

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα μοιρασμένο α΄μέρος όπου και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν, η ΑΕΛ ήταν αυτή που ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 65΄αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Κούκου.

alt

Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα» εκεί όπου η ΑΕΛ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, με τους Αντωνόπουλο και Αναστασίου να αποκρούουν από ένα πέναλτι ενώ για την Ανθούπολη και ο πορτιέρο Βαρνάς απέκρουσε ένα.

alt

alt

alt

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μίχος με βοηθούς τους κ.κ. Σούρλα και Γκάγκα.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης):

alt

Βαρνάς, Καφανέλης, Τσιαμπαλής, Μασούρας, Μπακανιάρης, Λατσινέι, Χριστοδούλου, Χατζήνας, Μόσιαλος, Κυριάκος, Νίκου, Υζάι, Γραβάνης, Ταμουρίδης, Πιτσαρής, Δημολιός, Μπεκίρι, Τσιάρας.

ΑΕΛ (Γ. Βασιλείου):

alt

Αντωνόπουλος, Γκιάτα, Λυγούρας, Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σιάτρας, Τσιούπρος, Μπουχλαριώτης, Κούκος, Χουλιαρόπουλος, Γκαλομπογκίνης, Πετσούλας, Κυρίτσης, Κοτσάκι, Παρασκευούδης, Γκαμπούρας, Αναστασίου, Αθάνατος, Τσακνάκης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ και ιδιαίτερα ο πατέρας του άτυχου Λάμπρου, Μάκης Αντωνόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον χειρούργο ορθοπαιδικό, Γιάννη Τέντζερη για την άμεση αντιμετώπιση του τραυματισμού του νεαρού πορτιέρο.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt