.:: Larisa Goal ::. Επιστροφή Νάρη στον Δαμασιακό, στον προεδρικό θώκο ο Δεληχάς…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
02 Ιούλιος 2020

Επιστροφή Νάρη στον Δαμασιακό, στον προεδρικό θώκο ο Δεληχάς…

Προβολές: 1703

alt

Επιστροφή Νάρη στον Δαμασιακό, στον προεδρικό θώκο ο Δεληχάς…

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Δαμασιακό με τη νέα διοίκηση όπου ηγείται από τον προεδρικό θώκο ο Ζήσης Δεληχάς, ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Βασίλη Νάρη ο οποίος και επιστρέφει ουσιαστικά σε γνώριμα λημέρια.

Και πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ στο «Δελήχειον Ίδρυμα» πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Βασίλη Νάρη.

Η ανακοίνωση του Δαμασιακού:

«Στους εντος Δαμασίου, είναι γνωστό πως έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον κ. Νάρη. Δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις, τον γνωρίζετε και τον γνωρίζουμε από την επιτυχημένη του σταδιοδρομία ως προπονητή. Τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει φυσικά και από το πέρασμα του από την ομάδα μας, πριν λίγα χρόνια. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία θα είναι win - win και πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, θέλουμε κάθε χρόνο να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος και στο Κύπελλο, να προχωράμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον κ. Νάρη και να ευχηθούμε υγεία και καλή επιτυχία να έχουμε στο νέο πρωτάθλημα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια... κύριε Νάρη τιμή μας που είστε στην ομάδα μας.

Πρόκειται για το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι σύμφωνα με τις προδιαγραφές προπονητών που θέσαμε και πιο ειδικά για έναν εξαίρετο χαρακτήρα με δυναμική προσωπικότητα, γνώστη του ποδοσφαίρου, με αξίες και ιδανικά, δίνοντας ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικιακών ομάδων, θέτοντας μια συγκεκριμένη φιλοσοφία σεβασμού και ορθής επικοινωνίας με όλους.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τον προπονητή κ. Ιωάννη Βαΐτση, που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας κατά τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και μια εξαίρετη σταδιοδρομία στην επόμενη ομάδα που θα αναλάβει.»

Αρχαιρεσίες και ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμασιακός

Κατόπιν νομίμου προσελεύσεως, όλα τα μέλη του ΑΟΔ, προσήλθαν την Δευτέρα 29/06/2020 στο «Δελήχειον Ίδρυμα» Δαμασίου προκειμένου να διενεργηθούν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου 2020-2021 της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Δαμασιακός.

Με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και τηρώντας όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε η εκλογή των Οργάνων Διοίκησης, η συγκρότηση τους σε "Σώμα" καθώς και η εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμασιακού:

Πρόεδρος: Δεληχάς Ζήσης

Αντιπρόεδρος: Ματράκης Εμμανουήλ

Γραμματέας: Μουσιάρης Δημήτριος

Γενικός Αρχηγός: Μουσιάρης Κων/νος

Ταμίας: Γρέπος Γεώργιος

Φροντιστής: Νάκας Ιωάννης

Τακτικό μέλος: Νάκας Γεώργιος

Τακτικός μέλος: Νάκας Παναγιώτης

Τακτικός μέλος: Παπαναστασίου Ιωάννης

Η νέα Διοίκηση ανέλαβε ήδη τα καθήκοντα της και προχώρησε άμεσα και από νωρίς στην εκπλήρωση στόχων και διαδικασιών.

Ευχαριστεί θερμά την προηγούμενη Διοίκηση για την προσφορά και το έργο που προσέφεραν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και εύχεται σε όλους τα καλύτερα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt