.:: Larisa Goal ::. Νέα πρόκληση για τον Βακουφτσή…
Αρχική - ΑΕΛ 1964
24 Σεπτέμβριος 2018

Νέα πρόκληση για τον Βακουφτσή…

Προβολές: 2192

alt

Νέα πρόκληση για τον Βακουφτσή…

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ευριπίδη Βακουφτσή ο οποίος και αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Πάνου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ευριπίδης Βακουφτσής μεγάλωσε και αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους Λάρισας έχοντας συμμετοχές και στην τότε Δ' Εθνική, με τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του να είναι η Αμυγδαλέα, η Βερδικούσια, το Βλαχογιάννι, η Τερψιθέα, ο Ηρακλής Λάρισας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και η Νέα Πολιτεία.

Σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί στις ομάδες Under της ΠΑΕ ΑΕΛ, στον Αχιλλέα Φαρσάλων στο περσινό του πέρασμα από την Γ' Εθνική, ενώ έχει εργαστεί και σε αρκετές Ακαδημίες όπως του Πλίτση, του Ολύμπικ, της Νέας Πολιτείας και του Ηρακλή Λάρισας ενώ παράλληλα διατηρεί και σχολή τερματοφυλάκων.

Ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και στα διαπιστευτήρια του είναι και η παρακολούθηση σεμιναρίων της σχολής τερματοφυλάκων του Νικόλαου Σαργκάνη ενώ διαθέτει και πιστοποιητικό Γυμναστή για Personal Training.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt