.:: Larisa Goal ::. Φλόγα… ανόδου
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
11 Σεπτέμβριος 2012

Φλόγα… ανόδου

Προβολές: 1563

alt

Φλόγα… ανόδου

Ανασύνταξη δυνάμεων και βλέψεις για κάτι καλό είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την Φλόγα Ευαγγελισμού η οποία και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ.

Μετά την περσινή απογοητευτική χρονιά όπου τίποτα δεν πήγε καλά, οι διοικούντες με επικεφαλής τον νεαρό πρόεδρο Αντώνη Σταύρου ανασκούμπωσαν τα μανίκια τους θέλοντας να παρουσιάσουν κάτι καλό και γι’ αυτό οργανώθηκαν σε όλα τα επίπεδα.

Τα ηνία του συλλόγου ανέλαβε ο Κώστας Σταύρου ο οποίος αναβαθμίστηκε μετά την παρουσία του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και καλείται να προσφέρει έργο, με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει υψηλές βλέψεις. Μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων και η Φλόγα θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμη με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Πασιάς (Καλαμάκι), Νίκο Σακελλαράρης (Ελάτεια), Γιώργος Καλύβας (Ομορφοχώρι), Φάνης Δήμου (Προοδευτική), Αντώνης Βαβλιανός (Σωτήρας Τρικάλων) ενώ αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι οι Νίκος Ντέλιος, Γιάννης Βύντρα, Τριαντάφυλλος Μάντης, Γιώργος Αγγέλης και Κώστας Λαγούσης. Μεταγραφικές κινήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί μιας τις επόμενες μέρες οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να προχωρήσουν σε δύο ακόμη προσθήκες.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt