.:: Larisa Goal ::. Με το δεξί η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
25 Οκτώβριος 2017

Με το δεξί η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1905

alt

Με το δεξί η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η μικτή παίδων της ΕΠΣ Λάρισας μιας και επιβλήθηκε με 2-0 της αντίστοιχης των Τρικάλων, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

alt

Αναμέτρηση στην οποία οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν δύο γκολ σπατάλησαν… κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Μια ομάδα που έπεισε με την απόδοσή της και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χάλκης…

alt

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Χριστακέας με ωραίο σουτ στο 12΄και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 37΄ο Γιάννης Πετσούλας με εντυπωσιακό βολέ.

alt

Ζησούλης, Παπαθανασίου, Χριστακέας και Δελημήτρος απείλησαν για τη λαρισινή ομάδα ενώ για τους Τρικαλινούς Τσάτσος και Τσιακνάκης ήταν οι πιο επικίνδυνοι.

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Καλαντζής με βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας):

alt

Νατσίδης, Τσιομήτας (63΄Στάμος), Μητάκος, Καραγκιόζης, Παπακωνσταντίνου (63΄Πασσιάς), Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Πετσούλας (55΄Τσιγγάνης), Παπαδάκος (70΄Κατσαμπέλας), Χριστακέας (55΄Δελημήτρος).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Χ. Μόρφος):

alt

Βασιλείου, Πολύμερος (73΄Γραμματικός), Νίντος, Παπαδημητρίου, Σκρέτας, Σιμιτσής, Ρουμπιές (60΄Ρούτσι), Τσάτσος (60΄Παπαδογεώργος), Τσιακνάκης (73΄Νταής), Κωστόπουλος.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt