.:: Larisa Goal ::. Προπόνηση για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
15 Ιανουάριος 2018

Προπόνηση για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1219

alt

Προπόνηση για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ…

Από τον υπεύθυνο της μικτής Νέων της ΕΠΣΛ, Κυριάκο Κυζιρίδη καλούνται για προπόνηση οι παρακάτω παίκτες την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:15 στο γήπεδο της Χάλκης:

Σκουλίδης, Τσαρούχας, Καρέλας (Δήμητρα Γιάννουλης), Γκούμας, Μπούρας, Ταμπόσης, Χουλιαρόπουλος (ΑΕΛ), Μπάγκας, Βλαχάκης, Κορτσάρι, Μπενεχούτσιος, Μπουλασίκης (Ατρόμητοι), Καφανέλης, Αναγνώστης (Ανθούπολη), Τζιόλας (Πυργετός), Αγγελούλης (Μελισσοχώρι), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Αετόπουλος, Φουρίκης, (Παναγροτικός), Ματζώνης (Αμπελωνιακός), Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρισας), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Γκατζιούρας (Ν. Μιχαηλ), Δραγατσίκης (Ηρ. Λάρισας), Μπάγκας Δ. (Μαυροβούνι), , Τζέκας (Αβέρωφ),

Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποχρεούνται να δώσουν το παρόν, όσοι κ μόνο για σοβαρό λόγο (τραυματίες-άρρωστοι) δε μπορέσουν να προσέλθουν, οφείλουν να ενημερώσουν τον προπονητή κ. Κυζιρίδη στο 6937 156 743.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν στην κατοχή τους τα μπουφάν της ομάδας υποχρεούνται να τα επιστρέψουν σε καλή κατάσταση και καθαρά, ενώ οι ποδοσφαιριστές που ζήτησαν σε cd τα παιχνίδια της ομάδας θα τα παραλάβουν στο χώρο αποδυτηρίων.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt