.:: Larisa Goal ::. Παραμένει στην κορυφή το Αβέρωφ, σε απόσταση αναπνοής Δρυμός και Πανώνιος…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Νοέμβριος 2017

Παραμένει στην κορυφή το Αβέρωφ, σε απόσταση αναπνοής Δρυμός και Πανώνιος…

Προβολές: 2363

alt

Παραμένει στην κορυφή το Αβέρωφ, σε απόσταση αναπνοής Δρυμός και Πανώνιος…

Τη μοναξιά της κορυφής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ απολαμβάνει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας μέσα στο «σπίτι» του των Πλατανουλίων με 3-1(εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Παιχνίδι στο οποίο το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα είχε την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στα χασομέρια του α΄μέρους αλλά η λαρισινή ομάδα ανέβασε κατακόρυφά την απόδοσή της στην επανάληψη και στο 65΄ο Ντέκας με εντυπωσιακό βολέ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 78΄ο Παρλάντζας με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε την ολική ανατροπή για το 2-1 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90΄ο Κουσιάς μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Σδούγκας, Πατρίκης (85΄Σωτήρης), Μούτσα, Κοτρώτσιος Χ. (65΄Γκουτζιούδης), Κοτρώτσιος Αθ., Λιλολάρι, Παρλάντζα, Καραούλας (70' Γραμμένος), Κουτσάκης (86΄ Τσούπρος), Ντέκας, Κουσιάς.

 

ΔΡΥΜΟΣ 2

ΚΑΡΥΑ 0

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κεραυνός Δρυμού μιας και ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο της Καρυάς επικρατώντας με 2-0 και παραμένει σε απόσταση βολής από τις προνομιούχες θέσεις.

Η ομάδα του Φάνη Τσέλιου αν και τα χρειάσθηκε… στο α΄μέρος, κατάφερε να πάρει τελικά προβάδισμα στο σκορ στο 70΄με τον Πεπκολάι και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0.

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Δρυστέλλα το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο.

ΔΡΥΜΟΣ (Φ. Τσέλιος): Πουρνάρας, Μπαργιάννης (81’ Κουσιώρας), Μίχης, Γκαντούνας Β., Μενσούρ, Μπούτλας, Γαλανός, Καραποστόλης (72’ Ζάρας), Φακής (65’ Δρυστέλλας), Γκαντούνας Γ., Ζιώγας (46’ Πεπκολάϊ).

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης μιας και επιβλήθηκε με 3-0 εκτός έδρας της Αναγέννησης Ευαγγελισμού.

Μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον Παύλο Στρατή ο οποίος πριν λίγες μέρες «έχασε» τόσο άδικα τον 12χρονο γιο του που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά που τέθηκε αντιμέτωπος με την ιδιαίτερη πατρίδα του, έφτασε στη νίκη χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Παπαγεωργίου (10΄), Χαν (25΄) και Ιορδανίδης Δ. (85΄).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Κορομηλάς): Ιορδανίδης Ν., Δημόπουλος, Τσιτσόπουλος (46’ Ιορδανίδης Δ., Φλώρος (85’ λ.τ. Κίτσας Γ.), Σκέντζας Χ., Παπαγεωργίου (65’ Βασιλείου Σ.), Παϊτέρης Π.Σ., Χαν, Γκόλτσιος (50’ Σερέτης), Παϊτέρης Π.Ν., Βασιλείου Παρ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt