.:: Larisa Goal ::. Ματσάρα με νικητή τον Κεραυνό Δένδρων!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Απρίλιος 2019

Ματσάρα με νικητή τον Κεραυνό Δένδρων!

Προβολές: 1455

alt

Ματσάρα με νικητή τον Κεραυνό Δένδρων!

Μια ανάσα από τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΛ βρίσκεται πλέον ο Κεραυνός Δένδρων μετά τη σπουδαία του νίκη με 4-2 απέναντι στη Δόξα Ραχούλας, αυξάνοντας τη διαφορά στους ένδεκα πόντους από τους διώκτες του.

Ο Αποστόλης Καλέσης ήταν αυτός που αξιοποίησε την πάσα του Γκαμπέτα και έκανε το 1-0 και ο Γκάτης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του μετά από προσπάθεια του Πέρπερα.

Ο Πέρπερας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο για τον Κεραυνό.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βασίλης Αργυρακούλης σκόραρε δις και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς γράφοντας το 3-2 αλλά ο Σερδένης ήταν αυτός που με εξαιρετική ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης, Κουσιάνας, Τασιούλας, Σκριάπας, Γκαμπέτας, Καλέσης Αχ., Γκάτης (54' Μπάκου), Καλέσης Απ. (52' Βόραδας), Πέρπερας, Καλούπας(50' Σερδένης).

ΡΑΧΟΥΛΑ (Α. Τσιανάκας): Κονατσιώτης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Αρ., Σκάκος Β., Θεοχαρούλης Μ., Τσακαβίτης, Σάλα, Χασιώτης, Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Μηταλούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt