.:: Larisa Goal ::. Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για τον Απόλλων Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
19 Ιούλιος 2019

Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για τον Απόλλων Λάρισας…

Προβολές: 1794

alt

Νέα χρονιά, νέα πρόκληση για τον Απόλλων Λάρισας…

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε για τον Απόλλωνα Λάρισας, μια νέα πρόκληση στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια της περσινής εξαιρετικής πορείας που διέγραψαν.

alt

Με αγιασμό αρχικά και με προπόνηση κατόπιν, ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία του στο γήπεδο Φιλιππούπολης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

alt

Τι δήλωσαν…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ:

«Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχηθώ μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, να έχουν υγεία εκείνοι και οι οικογένειες τους και όλα να πάνε καλά. Όσον αφορά την ομάδα μας, εμείς κρατήσαμε τον βασικό κορμό παικτών από πέρυσι και αποκτήσαμε δέκα ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε και δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και θα κλείσουμε το ρόστερ με είκοσι επτά ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ένα στόχο είχαμε, ένα στόχο έχουμε και ένα στόχο θα έχουμε, κάθε Κυριακή να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά τον κάθε αντίπαλο και να παίζουμε για να κερδίσουμε».

alt

ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ:

«Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Αυτές οι ομάδες είναι η ελίτ της περσινής Β΄εθνικής και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να έχουμε τη πορεία που είχαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Θέλω να καλώς ορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να ευχηθώ να έχουν υγεία. Να πραγματοποιήσουν τους στόχους που θα βάλουμε ως ομάδα για να είναι η διοίκηση και οι φίλαθλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται. Η δουλειά έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς γιατί κάθε Κυριακή χρειάζεται πολύ ιδρώτας για να βγει η δουλειά στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Περιμένουμε ακόμη δύο παίκτες, θέλουμε να είναι τόσο καλοί όσο φαίνονται… Εάν δουλέψουμε σωστά και μπουν τα παιδιά γρήγορα στο κλίμα της ομάδας τότε θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt