.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Φεβρουάριος 2020

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…

Προβολές: 1440

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-20η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΙΩΡΑΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Γαμπρός να σου τύχει! Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην εκτός έδρας νίκη επί της Βερδικούσιας, σε ένα οικείο περιβάλλον για τον ίδιο μιας και είναι καψούρης με το χωριό και όχι μόνο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει…


2. ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

15 ετών και ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Πελασγιώτιδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρμαρίνη και μάλιστα με την εξαιρετική του παρουσία άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αρκεί όμως να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά γιατί εκεί στην «Πέλα» ποντάρουν πολλά στα νιάτα και δίνουν πάντα ευκαιρίες…


3. ΑΛΕΚΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ

(Συκούριο)

alt

Είναι ένας παίκτης που αποτελεί πολυτέλεια όχι μόνο για τον Κίσσαβο αλλά για την κατηγορία ολόκληρη και σε κάθε ματς κάνει τη διαφορά. Αυτό συνέβη και στο Βιολογικό εκεί όπου βρήκε δίχτυα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στον Πανιώνιο.


4. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

(Γόννοι)

alt

Ο νεαρός άσος των Γόννων ήταν και πάλι από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, με τρομερή διάθεση, βρήκε δίχτυα, έτρεξε πολύ, μάρκαρε και πρόσθεσε έτσι μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.


5. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

(Δρυμός)

alt

Τι κι αν ο Δρυμός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αιγάνη, ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός ανέλαβε δράση και με το χατ τρικ που σημείωσε, αποκατέστησε την τάξη, οδηγώντας τον Κεραυνό σε μια ευρεία νίκη.


6. ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

(Βαλανίδα)

alt

Αποτελεί έναν από τους ποιοτικούς παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της Βαλανίδας και το επιβεβαίωσε και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Σ.Σ. Ραψάνης καθώς έκανε πράματα και θάματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας μάλιστα και γκολ.


7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

(Μαρμαρίνη)

alt

Ο «Καϊλας» δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής μιας και τα ξέρει καλά τα κατατόπια εκεί στη Μαρμαρίνη και αυτό φάνηκε και στο ματς με την Πελασγιώτιδα, βοηθώντας και πάλι τους «κόκκινους» να κατακτήσουν τον θετικό αποτέλεσμα, σκοράροντας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.


8. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΜΑΙ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Λίγο πριν τελειώσει το ματς στη Βερδικούσια και ο «Νίνης» χρίσθηκε σκόρερ και χάρισε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στους «πράσινους» που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Α΄ ΕΠΣΛ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ και με μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις.


9. ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΡΑΣ

(Συκούριο)

alt

Ο νεαρός στράικερ σκόραρε δις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και βοήθησε σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους» να φύγουν αλώβητοι. Παίκτης που διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα και πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις έως τώρα.


10. ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΡΑΔΑΣ

(Δένδρα)

alt

Εντάξει το παλικάρι είναι μια κατηγορία μόνος του μιας και παίζει… να είναι ο πιο κοντρολαρισμένος-προικισμένος παίκτης στην κατηγορία. Δεν του παίρνεις τη μπάλα από τα πόδια ούτε με αίτηση στο ΚΕΠ και γενικά χαίρεσαι να τον βλέπεις, προσθέτοντας μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση στο ισόπαλο 2-2 με τον Ιπποκράτη.


11. ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

(Ιπποκράτης)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ιπποκράτη καθώς σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στους «πορτοκαλί». Και όσο περνάει ο καιρός και ανεβάζει στροφές, άλλο τόσο θα προσφέρει στο λαρισινό συγκρότημα που τον πιστεύει πολύ.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ

(Συκούριο)

alt

Επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια του Συκουρίου με την ιδιότητα του προπονητή αυτή τη φορά με σκοπό να προσφέρει και πάλι έργο. Και μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία τον Κίσσαβο. Φυσικά και ο δρόμος είναι μακρύς αλλά ο νεαρός τεχνικός δείχνει και πάλι τρομερή διάθεση για προσφορά…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt