.:: Larisa Goal ::. Με στόχο την άνετη παραμονή η Μάνδρα...
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
25 Σεπτέμβριος 2020

Με στόχο την άνετη παραμονή η Μάνδρα...

Προβολές: 2208

alt

Με στόχο την άνετη παραμονή η Μάνδρα...

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν μπήκε από το παράθυρο και βρέθηκε ξαφνικά στην Α1 ΕΠΣΛ, η Μάνδρα δηλώνει ανυπόμονη να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος με σκοπό να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.

Το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε και πάλι ένας παλιός γνώριμος ο Γιάννης Παπαναστασίου ο οποίος και θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Δεσπόπουλο, από κει και πέρα διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει ενώ έγιναν μια σειρά από λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες.

Η Μάνδρα που θα επιδιώξει να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει η διοίκηση που στέκεται αρωγός και σε αυτή την προσπάθεια.

Αγκάθι… το γηπεδικό αφού αν και οι «μπλε» επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα μετά από μια δεκαετία περίπου, ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του δυνατή κατάσταση και γίνονται μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να είναι έτοιμο με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, για να μην αναγκαστούν να «ξεσπιτωθούν» και πάλι.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κοκκαλάρας (Ροδιακός), Μαγκούφης (Ηρακλής Λάρισας), Γούτας (Τοξότης)


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την πανδημία με τον κορονοϊό. Η Μάνδρα ανέβηκε στην Α1 ΕΠΣΛ από το παράθυρο και εμείς καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θέλουμε τα νέα παιδιά να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις από τη συγκεκριμένη κατηγορία με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία πάνω απ’ όλα.

Για εμάς φέτος τα δεδομένα αλλάζουν μιας και η επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα συνδυάστηκε και με την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ. Δεν αλλάζουμε σκεπτικό, ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει, τα ηνία τα δώσαμε σε έναν παλιό γνώριμο τον κ. Παπαναστασίου και μέλημα μας δεν είναι άλλο από μια άνετη παραμονή».


ΘΥΜΙΟΣ ΤΣΙΛΙΛΗΣ:

alt

«Καινούρια χρονιά, καινούρια κατηγορία, καινούριοι στόχοι για τη Μάνδρα καθώς θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες, ήρθε ένας έμπειρος τεχνικός που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, δε χρειάζονται μεγάλα λόγια και εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια θα παρουσιάσουμε κάτι καλό. Καλή χρονιά σε όλους».


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΡΑΣ:

alt

«Μετακόμισα στη Μάνδρα με μοναδικό στόχο να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Διακρίνω πως κάτι καλό και οργανωμένο γίνεται εδώ, θέλω να είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt