.:: Larisa Goal ::. Αποφασισμένες για την πρόκριση οι μικτές ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
10 Μαϊ 2022

Αποφασισμένες για την πρόκριση οι μικτές ΕΠΣΛ…

Προβολές: 10427

alt

Αποφασισμένες για την πρόκριση οι μικτές ΕΠΣΛ…

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ (Κ17-Κ15) οι οποίες και θα αντιμετωπίσουν αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Θεσσαλίας με μοναδικό στόχο την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες.

Και πιο συγκεκριμένα η αρχή θα γίνει στις 12:00 με την Κ15 να ρίχνεται στη μάχη και στις 14:00 θα πάρει τη σκυτάλη η Κ17.

Το ευχάριστο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Η αποστολή της Κ15:

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται αύριο και ώρα 10.30 π.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ για τον αγώνα της μικτής Κ15 (2007-2008) με την ΕΠΣ Θεσσαλίας (ώρα αγώνα 12:00).

Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.

Στεργιούλης, Κουτζαηλίας, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρισας), Τσιακμάκης, Μπιρσίμης, Δαλιός (Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας (Πελασγιώτιδα), Όντος (Απόλλων), Δημηνίκος, Αγάκος, Ρίζος, Καλαθάς, Κουμαντζέλης (Ατρόμητοι), Νικολάου, Πιτσίλκας (Olympic), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Αρσένης (Γιάννουλη), Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Μαλέσκος, Μπιώτης (Ερ.ΑΕΛ).

Η αποστολή της Κ17:

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται αύριο και ώρα 12.30 π.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ για τον αγώνα της μικτής Κ17 (2005-2006) με την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Όλοι οι παίκτες να έχουν μαζί τους RAPID TEST48ωρου αρνητικό, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917

Καρβασόνης, Μαρούδας (Αμπελόκηποι), Τάφα (Γιάννουλη), Γαργάλας, Ντάτσι (Ηρακλής Λάρισας), Κωνσταντίνου, Βέλας (Νέα Πολιτεία), Αρσένης(ΠΟΕ), Κουρδής (Βαλανίδα), Γκουγκίδης, Μπόρος (Ερ.ΑΕΛ), Δραχαλίβας (Τσαριτσάνη), Χατζής, Ιορδανίδης, Χριστώνης, Φώλλιας (Πελασγιώτιδα), Κουτζαηλίας, Μπέης, Χατζησαββίδης (Προμηθέας), Βασιλειάδης(Αργυροπούλι).

Η ΕΠΣΛ ευχαριστεί…

Η διοίκηση της ΕΠΣΛ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος, κ. Μπουχλαριώτης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΕΑΚΛ κ. Κουρδή Ιωάννη για τη άμεση ανταπόκριση και παραχώρηση του σταδίου Αλκαζάρ αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως στέκεται αρωγός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα η διοίκηση της ΕΠΣΛ κάνει έκκληση στον κόσμο της Λάρισας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των μικτών ομάδων για μια θέση στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt