.:: Larisa Goal ::. Καλό ποδαρικό θέλει ο Αμπελωνιακός…
Περιφερειακό - Δ Εθνική
02 Νοέμβριος 2011

Καλό ποδαρικό θέλει ο Αμπελωνιακός…

Προβολές: 1252

alt

Καλό ποδαρικό θέλει ο Αμπελωνιακός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Πως και πως περιμένουν οι άνθρωποι του Αμπελωνιακού το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ένα ματς ιστορικής σημασίας καθώς θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής μετά από δεκαεννέα ολόκληρα χρόνια.

Τόσο ο έμπειρος τεχνικός Τάκης Παραφέστας όσο και οι παίκτες του ανυπομονούν με τη σειρά τους να βρεθούν στη σέντρα και με τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα, θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αγωνιστικά δε λείπουν τα προβλήματα καθώς δύσκολα θα προλάβει ο Νίκος Κούρο ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και πολύ καιρό από ένα βαρύ διάστρεμμα, ο Μάρκος Κωτούλας έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα αλλά λογικά θα προλάβει ενώ στη διάθεση του Φαλανιώτη τεχνικού θα είναι και ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Ανδρέας Χατζηλιόντας ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα στην οποία υπηρετεί.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο και περιμένουμε όλοι μας με ανυπομονησία αλλά κυρίως οι παίκτες οι οποίοι και έχουν κουραστεί όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση καθώς δουλέψαμε σκληρά σε όλους τους τομείς και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, ευελπιστούμε να κάνουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του στενού συνεργάτη του Τάκη Παραφέστα, Κώστα Μαντζιώκα.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt