.:: Larisa Goal ::. «Αντλούμε δύναμη από τον κόσμο…»
Περιφερειακό - Δ Εθνική
11 Νοέμβριος 2011

«Αντλούμε δύναμη από τον κόσμο…»

Προβολές: 1311

alt

«Αντλούμε δύναμη από τον κόσμο…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Αμπελωνιακού δεν θα περίμενε μια τόσο εντυπωσιακή πρεμιέρα όπως πραγματοποίησαν οι «πράσινοι» του Τάκη Παραφέστα στο ματς με τον Πύρασο όπου και επιβλήθηκαν με 3-0, ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, επιστρέφοντας μετά από 18 χρόνια.

Αυτός που ξεκίνησε φουριόζος της χρονιά, ήταν ο ικανότατος επιθετικός Γιώργος Κακαβίτσης ο οποίος σκόραρε δις και οδήγησε τον νεοφώτιστο σε μια νίκη εκ τους ασφαλούς, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο ίδιος έδωσε το δικό του στίγμα για τη νίκη της πρεμιέρας:

«Είναι πολύ σημαντικό πως ξεκινήσαμε με νίκη στο νέο πρωτάθλημα καθώς αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Ειδικά στην επανάληψη δείξαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πετύχαμε τρία τέρματα ενώ απωλέσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την αριθμητική μας υπεροχή».

-Πως βλέπεις τη συνέχεια;

-Εντάξει σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από την πρεμιέρα αλλά οπωσδήποτε πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και παίρνουν μέρος αξιόλογες ομάδες. Από την μεριά μας θεωρώ πως έχουμε τα φόντα να πετύχουμε τον πρωταρχικό στόχο που είναι η άνετη παραμονή, ποντάροντας πολλά και στην παρουσία των φιλάθλων καθώς αντλούμε δύναμη από αυτούς.

-Την Κυριακή ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Καμένα Βούρλα. Ποια η εκτίμηση σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι;

-Όντως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία που θα έχει τον ενθουσιασμό στο πρώτο της εντός έδρας ματς. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα επιδιώξουμε να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο με αυτό κόντρα στον Πύρασο, έτσι ώστε να έχουμε τύχη προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάνοπλος ο Αμπελωνιακός…

Ο έμπειρος τεχνικός Τάκης Παραφέστας θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες ενόψει του κυριακάτικου ματς στα Καμένα Βούρλα καθώς και ο Νίκος Κούρος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt