.:: Larisa Goal ::. Ποιος θα χαμογελάσει;
Περιφερειακό - Δ Εθνική
25 Νοέμβριος 2011

Ποιος θα χαμογελάσει;

Προβολές: 1181

alt

Ποιος θα χαμογελάσει;

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO KOSTAS VILLA

Από ντέρμπι σε ντέρμπι βαδίζουμε και την τιμητική τώρα έχει η Ελασσόνα εκεί όπου ο πρωτοπόρος και συνάμα αήττητος Π.Ο.Ε θα φιλοξενήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15.00, τον δεύτερο στη βαθμολογία Αμπελωνιακό.

Σε ένα κλασικό λαρισινό ντέρμπι όπου όλα είναι ανοιχτά, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς όχι μόνο διατηρούν το αήττητο αλλά δεν έχουν δεχθεί ακόμα ούτε γκολ.

 

Το συγκρότημα του Αλέκου Αλεξανδρή όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αλλά θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε μέσα στον Πυργετό, μετρώντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά στοχεύει να διατηρηθεί στην κορυφή.

Όσο για τους «πράσινους» του Τάκη Παραφέστα δείχνουν με τη σειρά τους σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία και θέλουν να διευρύνουν το αήττητο αυτό. Αγωνιστικά ο Φαλανιώτης τεχνικός, μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό Ρόκα που εξέτισε την ποινή του ενώ και ο Μάρκος Κωτούλας που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα όπως και ο Συκιώτης.

Ένας ματ το οποίο και αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο και σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι…  

«Σφυρίζει» ο Σκουλάς…

Ο Μανώλης Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης με βοηθούς τους Κώστα Πετρόπουλο και Άρη Βερτόπουλο του ίδιου συνδέσμου.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt