.:: Larisa Goal ::. Αποκλεισμός για την Τσαριτσάνη…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
25 Απρίλιος 2018

Αποκλεισμός για την Τσαριτσάνη…

Προβολές: 4426

alt

Αποκλεισμός για την Τσαριτσάνη…

Η περιπέτεια του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών σταματάει κάπου εδώ μιας και οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Ιτέας και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Αρκουμάνης (45+3΄) και Γεωργουσόπουλος (90+4΄) σκόραραν στις καθυστερήσεις των δυο ημιχρόνων για τους γηπεδούχους και χάρισαν έτσι την πρόκριση στον Αστέρα που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω.

Όσο για το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα που έχει ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΛ, εμφανίστηκε και πάλι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και μάλιστα τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετικά καθώς στο 18΄ ο Χάμος αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γκαμπέτας από τον Λίβα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Κ. Λίβας): Λίβας, Αρκουμάνης (94΄Γκούρα), Δρίβας, Μπογκντάνι, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Μαλισσόβας (88΄ Κουτσούμπας), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (67΄Γεωργουσόπουλος), Σεϊτι (74΄Τοπούζης).

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος (21΄λ.τ Σαπάκος), Πούτας (62΄Λεβέντης), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Γκαμπέτας, Χάμος, Ζηρδέλης (74΄Δραχαλίβας), Καραλούλης, Τόλιος (57΄Ντούφας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt