.:: Larisa Goal ::. Μουντιαλική… τελετή λήξης για τον Λέων Αγίου Αθανασίου!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
21 Ιούνιος 2018

Μουντιαλική… τελετή λήξης για τον Λέων Αγίου Αθανασίου!!!

Προβολές: 2362

alt

Μουντιαλική… τελετή λήξης για τον Λέων Αγίου Αθανασίου!!!

Σε άκρως ποδοσφαιρικούς ρυθμούς με αφορμή τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η καθιερωμένη τελετή λήξης του Λέοντα Αγίου Αθανασίου στο γνωστό σουβλατζίδικο της πόλης «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη όπου δεν έλειψαν και πάλι οι συγκινήσεις αλλά και οι βραβεύσεις.

Συνεπέστατα με τις κατακτήσεις τροπαίων κάθε χρόνο, τα «λιοντάρια» κατέκτησαν την κορυφή στο τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 στο “Baraze”.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση καθώς με τη φετινή κατάκτηση, ο Λέων έφτασε τις έξι κατακτήσεις σε σύνολο οκτώ τελικών τα τελευταία χρόνια.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά τέλη Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο με την κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας στο “Baraze”. Η ουσία είναι πως και τη χρονιά που πέρασε, καταφέραμε να βάλουμε το στίγμα μας τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών. Μια ομάδα, μια παρέα, χίλια γούστα που είναι άλλωστε και το σλόγκαν της ομάδας κι όπου η ηλικία δεν παίζει ρόλο αλλά μετράει η διάθεση για προσφορά και αυτό είναι και το μεγάλο μας «όπλο». Πάνω απ’ όλα υγεία και συνεχίζουμε αυτό το όμορφο ταξίδι…» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος και "ψυχή" της ομάδας Σάκης Γκουρνέλης.


Πολύχρονος… «Περιφερειάρχη»!!!

alt

Η βραδιά περιελάμβανε και δυνατές συγκινήσεις μιας και ο δυναμικός αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Κατσογιάννης γνωστός με το προσωνύμιο «Περιφερειάρχης» είχε χθες τα γενέθλια του και φυσικά ο πρόεδρος φρόντισε να του έχει μια τούρτα-έκπληξη, εκεί όπου δάκρυσαν… και τα τσιμέντα.


Λέων τώρα και σε πόστερ!!!

alt

Μια ακόμη φετινή καινοτομία του Λέοντα Αγίου Αθανασίου, ήταν η δημιουργία πόστερ της ομάδας με ολοκληρωμένο το ρόστερ (υπάρχουν κάποιες μεταγραφές στα σκαριά), θυμίζοντας κάτι από τα χαρτάκια της PANINI!!!

alt

Βραβεύσεις…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξαν μια σειρά από βραβεύσεις και πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Σάκης Γκουρνέλης, Χρήστος Αγγελακόπουλος και Στέλιος Τζήμας για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ο Μιχάλης Κουκουτάρας (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο “Baraze” με 10 γκολ) καθώς επίσης και ο Γιώργος Τσανάς (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των τουρνουά με 43 γκολ αλλά και πρώτος σκόρερ στο “Baraze” με 10 γκολ ).

alt

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt