.:: Larisa Goal ::. Το 3ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
23 Ιούλιος 2018

Το 3ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις…

Προβολές: 2557

alt

Το 3ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις…

Και το 3ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα στη Βερδικούσια ανήμερα του Προφήτη Ηλία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σίγουρα άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ένα αντάμωμα μιας γενιάς που έγραψε τη δική της ιστορία στις πριν 18 χρόνια, των επιλέκτων της Βερδικούσιας (εν ενεργεία Βερδικουσιώτες ποδοσφαιριστές) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραμένουν στις επάλξεις καθώς επίσης και της νυν ομάδας της Προοδευτικής όπου το δικό της μέλλον της ανήκει, εξασφαλίζοντας μάλιστα φέτος την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ.

Ας δούμε λοιπόν ενδιαφέροντα στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε ο φακός:


Ο «Φέργκιουσον» μεταδίδει το μικρόβιο της μπάλας!

alt

Ο Κώστας Μπακλαβάς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Προοδευτικής Βερδικούσιας μεταδίδοντας το μικρόβιο της μπάλας και στους δύο γιους του, Θέμη και Δημήτρη που αγωνίζονται στους «βυσσινί». Έλα όμως που δεν ξέφυγε από τον χώρο ούτε και η χαριτωμένη Μένια η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διαιτησία και μάλιστα τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά. Άρε Βασούλα που έμπλεξες με τις μπαλαδόφατσες;


Που θα πέσει το μήλο;

alt

Για αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Μπαρούτας γνωστός με το προσωνύμιο «Βάντσικ» υπερασπιζόταν την εστία της Βερδικούσιας και μάλιστα στα «πέτρινα» χρόνια. Και μπορεί να αποσύρθηκε τα τελευταία χρόνια αλλά αυτός φρόντισε να δώσει τα γάντια στον κανακάρη του Αλέξανδρο ο οποίος και διαπρέπει με τη φανέλα της Αστραπής Νέας Πολιτείας. Και φυσικά το μέλλον ανήκει στον «μικρό»…


Αρχηγού παρόντος…

alt

Για μια ακόμη χρονιά ο αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Χατζής έδωσε το «παρών» στο αντάμωμα αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος καθώς είχε κερκίδα. Ανάμεσα στους φιλάθλους ήταν ο μεγάλος του αδερφός Δημήτρης, με τους δύο γιους του, Γιάννη και Φίλιππο, έτσι ώστε να μπαίνουν από τώρα οι «μικροί» στο κλίμα. Από τη μπάλα δεν έχει γλιτώσει κανείς!


Μακάρι να του μοιάσει…

alt

Θανάσης Παπαγεωργίου εναντίον Γιώργου Παπαγεωργίου και όποιος αντέξει σε μια άκρως οικογενειακή κόντρα! Και μπορεί ο «μικρός» να νίκησε τον πατέρα του αλλά η ουσία είναι πως διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και μακάρι να μοιάσει στον Γιώργο, έναν από τους πιο προικισμένους παίκτες που ανέδειξε η Βερδικούσια. Ακόμα και τώρα με τα χρόνια να έχουν περάσει, η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται. «Μπουσνάκη» είσαι μεγάλη παικτούρα!


Καμάρωνε τον μπαμπά!

alt

Την τιμητική του είχε το «πολυεργαλείο» της Βερδικούσιας που ακούει στο όνομα Μπάμπης Αγριόδημος μιας και βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά του στην Προοδευτική. Και ήταν διπλά χαρούμενος μιας και στο πλευρό του βρισκόταν η κοράκλα του η οποία και είχε κάθε λόγο να καμαρώνει για τον μπαμπούλη της! Να ’σαι πάντα καλά γειτονάκι!!!


Δεν ξεχνάνε τον τόπο τους…

alt

Μπορεί στην καθημερινότητα να βρίσκονται μαζί, μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες αλλά αυτή τη φορά αγωνίσθηκαν μαζί με τους Επίλεκτους της Βερδικούσιας. Νίκος Γελαλής, Βασίλης Παπαγεωργίου, Θέμης Δαούλας και Μάνος Πετράκης, τέσσερις Βερδικουσιώτες που διαπρέπουν στο ερασιτεχνικό στερέωμα και δεν ξεχνάνε ποτέ τον τόπο τους!


Το ’χει ο «Μπόλεκ»!!!

alt

Τι κι αν δεν φόρεσε ποτέ το «λυκόσημο» στο στήθος, ο Βαγγέλης Μπομπόλας τίμησε με τη σειρά του το 3ο ποδοσφαιρικό αντάμωμα αγωνιζόμενος με τους πρωταθλητές αποδεχόμενος την πρόσκληση του διοργανωτή! Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, αγωνίσθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και διακρίθηκε με την ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά και το αρχοντικό του στυλ. Πως μετά να μην νιώσεις ασφάλεια στα μετόπισθεν από έναν άνθρωπο του Νόμου;


Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

alt

Φυσικά και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στήριξαν το εγχείρημα αυτό και πιο συγκεκριμένα τους:

Γιάννη Σταμάτη (Ασφάλειες Σταμάτη), Γιάννη Γκέκα (Nonna Rossa), Γιάννη Τάκα (Οπωροπαντοπωλείο), Κώστα Χατζή (Estrella), Σάκη Ζερδαλή (Κρεοπωλείο), Κώστα Νιαβή (Ανεμόμυλος κέντρο εκδηλώσεων), Θεολόγη Ατόσογλου (ουζερί-μεζεδοπωλείο Λούκουλος) και Highstones All day bar(Στέλιος και Γιάννης Πουρνάρας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt