.:: Larisa Goal ::. Νέα εποχή στον Π.Ο. Ελασσόνας!!!
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Δ Εθνική
07 Αύγουστος 2012

Νέα εποχή στον Π.Ο. Ελασσόνας!!!

Προβολές: 1066

alt

Νέα εποχή στον Π.Ο. Ελασσόνας!!!

Αλλαγή σκηνικού και ψυχολογίας στην Ελασσόνα, όπου μετά από αρκετές ημέρες προβληματισμού, η αγωνία έλαβε τέλος, όπου και ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας, η έναρξη της συνεργασίας με τον Ελασσονίτη Νίκο Φώλλα, γέννημα θρέμμα του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός τεχνικός έχοντας το πτυχίο προπονητικής στα χέρια του, δέχθηκε την πρόσκληση για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Π.Ο.Ε., μία απόφαση-πρόκληση και για τον ίδιο αλλά και για την διοίκηση της ομάδας, που βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή-γυμναστή να μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καινούργιο και για μια νέα εποχή στο στρατόπεδο του συλλόγου.

Την Τρίτη 7 Αυγούστου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Λιάνο και τον συντοπίτη προπονητή μας, ενώ από εδώ και πέρα ακολουθεί ένας αγώνας δρόμου, μέχρι τις 20 Αυγούστου όπου και θα δοθεί η εκκίνηση για την προετοιμασία της ομάδας, για να στελεχωθεί πλήρως το ρόστερ του Π.Ο.Ε..

Ο πρόεδρος Αντώνης Λιάνος μας τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να ξεκινάμε την συνεργασία μας, με ένα δικό μας παιδί, γνωστό από την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους της Ελασσόνας, τον Νίκο τον Φώλλα. Ο Νίκος υπήρξε αρχηγός στην ομάδα μας, κατέθεσε ψυχή και καρδιά, φορώντας την φανέλα της Π.Σ. Ελασσόνας και αγαπήθηκε από τον κόσμο μας. Ο Νίκος έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και του ευχόμαστε καλή αρχή, στο δύσκολο μα και ελπιδοφόρο, νέο ξεκίνημα του Π.Ο.Ε., στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Μέλημα και του Νίκου και της διοίκησης, είναι να δοθεί μεγάλη βάση και στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου θα μπουν οι βάσεις για παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα της πόλης μας και για να δημιουργηθεί έτσι ένα κράμα από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές».

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: «Εδώ και λίγες ώρες είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αναλαμβάνω τα ηνία του Π.Ο.Ε., ενός τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου, την φανέλα του οποίου έχω τιμήσει ποδοσφαιρικά, από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αντώνη Λιάνο και όλο το Δ.Σ. για την πρόταση που μου κάνανε και είμαι σίγουρος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των στόχων της ομάδας. Θέλω να υποσχεθώ σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας και της επαρχίας, γενικότερα, ότι θα δουλέψουμε σκληρά εγώ και οι συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος ότι με μεθοδικότητα και προπόνηση, θα δημιουργήσουμε ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι θα κερδίζει το σεβασμό του αντιπάλου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή κ. Γιώργο Καλτέκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την άριστη συνεργασία που είχαμε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καθώς επίσης και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιάννη Τόλιο, τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπέη, το γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Νταρή, το φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης για την αγάπη που μου έδειξαν και όλους τους ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, οι οποίοι ξεχώρισαν με το ήθος και το χαρακτήρα τους».


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΦΩΛΛΑ:

Ο Νίκος Φώλλας γεννήθηκε στις 2/5/1978 και είναι πτυχιούχος (ΤΕΦΑΑ Αθηνών) με ειδικότητα: Ποδοσφαίριση. Είναι προπονητής UEFA B΄ και γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά-Ιταλικά).

Οι ομάδες όπου εργάστηκε ως γυμναστής ήταν: Ολοσσών (ερασιτεχνικά), Ακαδημία Καλτέκη, Ακαδημία Ελασσόνας, Οικονόμος Τσαριτσάνης (Football League 2).

Οι ομάδες όπου αγωνίστηκε είναι: Ολοσσών, Π.Ο.Ε., Ένωση Βικτώρια Κάτω Πετραλώνων, Αττικός Περιστερίου, Τύρναβος 2005, Π.Σ. Ελασσόνας.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt