.:: Larisa Goal ::. Φωνάζει… ο Π.Ο.Ε για τη διαιτησία
Περιφερειακό - Δ Εθνική
25 Φεβρουάριος 2013

Φωνάζει… ο Π.Ο.Ε για τη διαιτησία

Προβολές: 1118

alt

Φωνάζει… ο Π.Ο.Ε για τη διαιτησία

Την έντονη διαμαρτυρία του για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αχιλλέα Δομοκού, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο Π.Ο.Ελασσόνας η οποία και αναφέρει τα εξής:.

«Καταγγέλλουμε την αισχρή διαιτησία του κ. Γιώργου Μελιτζανίδη του συνδέσμου Ημαθίας, που για ένα “σε παρακαλώ” απέβαλε τον προπονητή της ομάδας μας στην αρχή του αγώνα και για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι, το πρώτο σε χέρι παίκτη του Δομοκού (το παραδέχθηκε και ο προπονητής των φιλοξενουμένων και είναι προς τιμήν του) και το δεύτερο σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Βάλλα. Να επισημάνουμε επίσης ότι το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε από εμφανή θέση οφσάιντ, κάτι που προφανώς ο 2ος βοηθός δεν το είδε ποτέ.

Ιδιαίτερης σημασίας, είναι και το σχόλιο του προέδρου του Δομοκού που κατά τη διάρκεια του αγώνα είπε αναφερόμενος στο διαιτητή, ότι κατέστρεψε το παιχνίδι.

Διαιτησίες σαν την σημερινή, καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και το δύσκολο έργο των παραγόντων των ομάδων, που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανά τα σωματεία της Περιφέρειας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία, αλλά μέχρι τώρα έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε την παραδοχή τις ήττας και μάλιστα, σε δύο ήττες της ομάδας μας, συγχαρήκαμε τους διαιτητές με ανακοίνωση μας για το άψογο έργο τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού και της ευχόμαστε καλή συνέχεια».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt