.:: Larisa Goal ::. Μοναδικές εμπειρίες στη Σερβία για την Κ-13 της ΑΕΛ…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
20 Ιούνιος 2019

Μοναδικές εμπειρίες στη Σερβία για την Κ-13 της ΑΕΛ…

Προβολές: 2252

alt

Μοναδικές εμπειρίες στη Σερβία για την Κ-13 της ΑΕΛ…

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτο εμπειρίες επέστρεψε η αποστολή της Κ-13 της ΑΕΛ που βρέθηκε για έναν πενθήμερο στη Σερβία.

alt

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα της ακαδημίας διέμεινε στην φιλόξενη πόλη του Νις και αγωνίστηκε σε φιλικούς αγώνες με αξιόλογους αντιπάλους.

Οι ταλαντούχοι άσοι του Κώστα Γούλα επικράτησαν της Ραντνίσκι και της Ζελέζνιτσαρ με 6-2 και 5-0 αντίστοιχα ενώ γνώρισαν την ήττα με 4-0 από την Παρτιζάν.

Κατά τη διάρκειας της διαμονής τους η αποστολή της ΑΕΛ είχε την ευκαιρία για επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα και κατόπιν μια βόλτα στο φρούριο του Βελιγραδίου στις όχθες των ποταμών Σάββα και Δούναβη ενώ ξεναγήθηκε στην παλιά πόλη του Νις και ψώνισε σουβενίρ στην κεντρική αγορά της πόλης.

alt

Την αποστολή της Α.Ε.Λ. συνόδευσαν οι έφοροι του τμήματος Δήμας Ιωάννης και Λουντρούδης Πάρης, μαζί με τον προπονητή της Κ-13 Γούλα Κωνσταντίνο.

Ολόψυχες ευχαριστίες στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για την άψογη συνεργασία τους ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι όπως και στον οδηγό κ. Αθανασίου Δημήτρη.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt