.:: Larisa Goal ::. Ο «Εύρι» επέστρεψε στο «σπίτι» του για να προσφέρει…
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
18 Οκτώβριος 2019

Ο «Εύρι» επέστρεψε στο «σπίτι» του για να προσφέρει…

Προβολές: 2314

alt

Ο «Εύρι» επέστρεψε στο «σπίτι» του για να προσφέρει…

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις εκεί στα Ταμπάκικα, όποιον κάτοικο κι αν ρωτήσεις στην ποδοσφαιρική αυτή συνοικία, μόνο έναν καλό λόγο έχουν να σου πούνε για το τι εστί Ευριπίδης Βακουφτσής.

alt

Ο έμπειρος πορτιέρο με θητεία σε πολλές ομάδες του Νομού που ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους Αμπελόκηπους, τα τελευταία χρόνια έχει «κρεμάσει» τα γάντια και ασχολείται με την προπονητική και ειδικότερα στο κομμάτι των τερματοφυλάκων ως μετρ του είδους.

alt

Φέτος η νέα χρονιά τον βρίσκει ξανά στο «σπίτι» του εκεί στους Αμπελόκηπους ως προπονητή τερματοφυλάκων και συνάμα μέλος της καινούριας προσπάθειας που γίνεται στους Αμπελόκηπους.

Στόχος της ομάδας είναι μέσα από την συνεργασία αυτή να βάλει γερές βάσεις από την διδασκαλία και εκπαίδευση της μεθοδολογίας της προπόνησης του τερματοφύλακα, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει στο μέλλον ικανότατους σε ποιότητα τεχνικής και αθλητικής απόδοσης τερματοφύλακες.

alt

Ο Ευριπίδης Βακουφτσής είναι κάτοχος των παρακάτω διπλωμάτων:

UEFA D-C-B, Κάτοχος διπλώματος Personal trainer level 1-2-3, TRX, FUCTIONAL (κυκλική προπόνηση) και CONDITIONING ACES της GRAFT HELLAS (αναγνωρισμένη σχολή σε 60 χώρες). Κάτοχος πιστοποίησης από το Vmax Αθλητικής ικανότητας.

alt

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπόνησης τερματοφυλάκων με τους κ.κ. Νίκο Σαργκάνη και Γιάννη Πλαβούκο, έχει πιστοποίηση παρακολούθησης πρώτων βοηθειών και χρήση απινιδωτή ενώ είναι και κάτοχος του smart football level 1.

alt

Βάση του πλούσιου βιογραφικού του και της εμπειρίας του καθώς έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες όπως U-ΑΕΛ, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ακαδημίες Πλίτση, Ακαδημίες Ηρακλή Λάρισας ,γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Ακαδημία Τυρνάβου κ.α., η ομάδα των Αμπελοκήπων τον επέλεξε για την σημαντική θέση της προπόνησης των τερματοφυλάκων, ποντάροντας πολλά στην αγάπη και το μεράκι που δείχνει σε καθημερινή βάση.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt