.:: Larisa Goal ::. Ιδανικός αυτόχειρας ο Λαρισαϊκός…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
19 Μαϊ 2019

Ιδανικός αυτόχειρας ο Λαρισαϊκός…

Προβολές: 1897

alt

Ιδανικός αυτόχειρας ο Λαρισαϊκός…

Άργησε να ξυπνήσει ο Λαρισαϊκός και το πλήρωσε μένοντας στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Τοξότη και έτσι έχασε μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

alt

Φυσικά όμως θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα μπαράζ ανόδου καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο νεανικός Τοξότης αν και ξέμεινε από στόχους, ήταν αυτός που ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 1΄ο Γιώργης έκανε το 1-0 και στο 39΄ο Τσάλαβος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 2-0.

alt

Όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» άφησαν το άγχος που τους «έπνιξε» στο α΄μέρος στα αποδυτήρια, αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με δράστες τους Μανωλόπουλο (65΄) και Τσιμπουκλή (82΄) ενώ θα μπορούσαν να «γυρίσουν» τούμπα το ματς, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Τσιμπουκλή και Βάσσο.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ.κ. Κοτούμπα Δ. και Παπαγεωργίου, τους οποίους και συγχαίρει ο τεχνικός του Λαρισαϊκού Μανώλης Μπατσαράς για την άψογη διαιτησία τους ενώ συγχαίρει δε και τον Τοξότη για τη δική του προσπάθεια αν και αδιάφορος βαθμολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας):

alt

Νικόλλι, Παπαϊωάννου, Μελανός Γ., Μελανός Ν., Σούμας, Τσουμάνης, Γιώργης, Βουλτσίδης (68΄Κανιούρας), Δεμερτζής (80΄Τσίτσαβος), Μπαλαής, Τσάλαβος.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Μ. Μπατσαράς):

alt

Πατέτσος, Καζαντζής (46΄Βάσσος), Μπαλαμώτης, Κωφός, Μαντζώνης, Ανδρώνης Φωκαϊδης, Μανωλόπουλος, Τσιμπουκλής, Κωνσταντάς, Δημουλός Κ. (80΄Σουμπασίτης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt