.:: Larisa Goal ::. Ένα μεγάλο ευχαριστώ «Μπουφόν» της καρδιάς μας!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
20 Μαϊ 2019

Ένα μεγάλο ευχαριστώ «Μπουφόν» της καρδιάς μας!!!

Προβολές: 1734

alt

Ένα μεγάλο ευχαριστώ «Μπουφόν» της καρδιάς μας!!!

Το καλύτερο τάιμινγκ διάλεξε για να πάρει τη σκληρή απόφαση να «κρεμάσει» τα γάντια του ο έμπειρος πορτιέρο του Ηρακλή Λάρισας, Πέτρος Καραναστάσης.

alt

Και λέμε το καλύτερο μιας και ο αρχηγός των «κυανολεύκων» συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ένα όμορφο ταξίδι που διήρκησε 25 χρόνια γεμάτο συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα, με τον υψηλόσωμο πορτιέρο να βάζει το στίγμα του τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο ερασιτεχνικό στερέωμα.

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον «Μπουφόν» της καρδιάς μας, έναν αθλητή πρότυπο όπου θα έχει την ευκαιρία να χαρεί πλέον τις τρεις πανέμορφες γυναίκες της ζωής του.

alt

Η ανακοίνωση του έμπειρου πορτιέρο:

«Η 11η Μαΐου 2019 θα είναι μια μέρα βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου. Από την μία ο τίτλος του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή ήταν κάτι υπέροχο, από την άλλη η απόφασή μου να σταματήσω να είμαι κάτω από τα δοκάρια ήταν τρομερά δύσκολη. Μετά από 25 και πλέον χρόνια όμως ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα γάντια. Μια πολύ δύσκολη και επίπονη χρονιά τελείωσε και τελείωσε ιδανικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού χώρου με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Τους ευχαριστώ για τον σεβασμό και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ κ. Λάμπρο Ιωακείμ καθώς επίσης και τον προπονητή μου κ. Χρήστο Χατζηλιάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ κ να τερματίσω την καριέρα μου ως αρχηγός και πρωταθλητής, φορώντας την φανέλα του ιστορικού συλλόγου ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ».

alt

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Ντράγκο» εδώ ξανά μαζί!!!

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης του Πέτρου Καραναστάση να σταματήσει την ενεργό δράση νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει ολόψυχα για την αποφασιστική του συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ψυχή που κατέθεσε στον Ηρακλή όλη αυτή την χρονιά.

Επειδή όμως στον Ηρακλή είμαστε πραγματικά οικογένεια δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον αρχηγό μας να φύγει. Έτσι ανακοινώνουμε με πολύ περηφάνια ότι ο Πέτρος Καραναστάσης θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή ως ο προπονητής τερματοφυλάκων του στην Γ’ Εθνική προσφέροντας τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στους νέους μας τερματοφύλακες.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt