.:: Larisa Goal ::. Βασίλεψε… ο Λέων Αγίου Αθανασίου!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
22 Ιανουάριος 2020

Βασίλεψε… ο Λέων Αγίου Αθανασίου!!!

Προβολές: 1306

alt

Βασίλεψε… ο Λέων Αγίου Αθανασίου!!!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την οικογένεια του Λέοντα Αγίου Αθανασίου μιας και την περασμένη Πέμπτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην πιτσαρία “Di Stefano” του παλαίμαχου αμυντικού του Ηρακλή Λάρισας, Στέφανου Παιδανώφ.

alt

Σχεδόν άπαντες ανταποκρίθηκαν στο προεδρικό κάλεσμα, σε μια βραδιά όπου κύλησε με πολύ κέφι και γέλιο όπως είθισται άλλωστε σε όλες τις εκδηλώσεις των «λιονταριών».

Και η χρονιά που πέρασε κρίθηκε και πάλι με μεγάλη επιτυχία μιας και ο Λέων κατέκτησε την κούπα του πρωταθλητή στο τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 στην “Αλάνα” και πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σύνολο εννέα τελικών τα τελευταία χρόνια, τα «λιοντάρια» μετράνε επτά κούπες πρωτιάς.

alt

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Σάκης Γκουρνέλης, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σε εσάς και στις οικογένειες σας. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση καθώς καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να πετύχουμε τόσα πολλά τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών. Αποχαιρετήσαμε και το 2019 με τις καλύτερες αναμνήσεις και ευελπιστούμε το 2020 να μας φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Λέων πλέον είναι ένα «κλειστό» κλαμπ με παίκτες που αγαπάνε και τιμάνε το «λιοντάρι» στο στήθος, κάνοντας θυσίες γι’ αυτή την ομάδα «μοντέλο» που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κι ας αγωνίζεται στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

alt

Φυσικά και η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει αφού το μεγάλο μας «όπλο» εξακολουθεί να είναι το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, η αγάπη και η τρέλα που κουβαλάμε για τη στρογγυλή θεά και έτσι θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά…».


Μια ενδεκάδα τυχεροί!!!

Για μια ακόμη χρονιά ο Λέων πρωτοτύπησε καθώς η πίτα περιελάμβανε όχι ένα, όχι δύο αλλά ένδεκα φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε συμβολικά δώρα, με τους περισσότερους να φεύγουν με δωράκι.


Βράβευση στον «Τζιμάκο»!!!

alt

Η βραδιά περιελάμβανε και μια βράβευση και πιο συγκεκριμένα τιμήθηκε το καλό φιλαράκι και από τους εξαιρετικούς φωτογράφους (βλέπε FOTO ZOOM) Δημήτρης Σκούπρας γνωστός με το προσωνύμιο «Τζιμάκος» για την φωτογραφική κάλυψη στην ομάδα. Γιατί σε αυτή τη ζωή οι αξίες θα πρέπει να αναγνωρίζονται…

Καψούρα… με την πατάτα ο «Καρακώ»!!!

alt

Ο Χρήστος Καρακώστας έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις πατάτες (από τηγανιτές μέχρι και πουρέ) και το αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε μάζωξη. Έτσι και στην κοπή της πίτας-αν και το μενού δεν περιελάμβανε κάτι τέτοιο-ικανοποιήσαμε τη «Γιολίτσα» με μια σπέσιαλ ψητή πατάτα Μπολονέζ!!!


Κυκλοφόρησαν και τα ημερολόγια…

alt

Εννοείται πως δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη αφού όλα γίνονται βάση σχεδίου. Έτσι κυκλοφόρησαν και τα συλλεκτικά ημερολόγια του Λέοντα Αγίου Αθανασίου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις μεγαλύτερες στιγμές των «λιονταριών» στη σύγχρονη ιστορία.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παλαίμαχο άσο του Λέοντα, Νίκο Κοτάκο για την προσφορά της πίτας στην ομάδα (Ζαχαροπλαστείο Κοτάκος) καθώς επίσης και τους χορηγούς-φίλους για την προσφορά των δώρων.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt