.:: Larisa Goal ::. Ο Λαρισαϊκός πήρε ρεβάνς…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
30 Σεπτέμβριος 2018

Ο Λαρισαϊκός πήρε ρεβάνς…

Προβολές: 1552

alt

Ο Λαρισαϊκός πήρε ρεβάνς…

Μετά από έναν χρόνο περίπου Λαρισαϊκός και Φορτούνα Κουτσοχέρου συναντήθηκαν και πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με τους Νεοσμυρνιώτες αυτή τη φορά να πανηγυρίζουν την πρόκριση με 3-2 παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό.

alt

Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά, με τον Κώστα Κωνσταντά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 1-0.

alt

Όμως ο Αλέξης Σαλοκανάς ήταν αυτός «χτύπησε» στο 25΄ φέροντας το ματς στα ίσια, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Φορτούνα.

alt

Στη συνέχεια ο Άκης Τσιρογιάννης ήταν αυτός που πήρε το «όπλο» του και με δύο προσωπικά γκολ (το ένα με πέναλτι), έβαλε την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά στη μεγάλη αυτή πρόκριση.

alt

Όσο για τη Φορτούνα είχε ισοφαρίσει εκ νέου στο 73΄με τον Δημήτρη Σιούτα.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Βασιλός με βοηθούς τους κ.κ. Πάλλα και Σκριάπα.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γ. Χατζής):

alt

Κουκουφίκης, Μικερτζής Δ., Βασιλείου, Μαντζιώνης, Ακρίβος (70΄λ.τ Καρτσιάμπας), Ανδρώνης, Φωκαϊδης (75΄Θέμελης), Μανωλόπουλος (60΄Μπαλάς), Τσιρογιάννης, Κωνσταντάς, Μικερτζής Β.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Β. Κυριάκος):

alt

Τσιάντας, Τσιρογιάννης (75΄Χατζής), Μητράκας, Μπακογιάννης, Φωνιάς, Τσιάμης Β., Παπαδόπουλος (60΄Κυριάκος), Παζάρας, Τσιούτσιας, Καλφούτζος, Σαλοκανάς (67΄Σιούτας).

*Μετά το τέλος του αγώνα ο παλαίμαχο ρέφερι Βαγγέλης Δημησιάνος παραιτήθηκε από τη διοίκηση του Λαρισαϊκού επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt