.:: Larisa Goal ::. Χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές για Α΄και Α1 ΕΠΣΛ…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
21 Μάρτιος 2018

Χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές για Α΄και Α1 ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1741

alt

Χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές για Α΄και Α1 ΕΠΣΛ…

Με την παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 20 Μαρτίου η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, η οποία κατόπιν εξέτασης όλων των σχετικών παραμέτρων, αποφάσισε να εισηγηθεί την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων χωρίς την τέλεση αγώνων σε εμβόλιμη ημερομηνία.

Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει ο 1ος όμιλος της Β’ Κατηγορίας, που υπολείπεται κατά μία αγωνιστική των άλλων δύο, και γι’αυτόν υπάρχει πρόταση για διεξαγωγή μιας αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία μετά το Πάσχα.

Έτσι οι δυο κατηγορίες (Α΄ και Α1 ΕΠΣΛ) θα έχουν παιχνίδια το Σάββατο του Λαζάρου (31/3) και την Κυριακή των Βαΐων (1/4) και θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά το Πάσχα, το διήμερο 14 και 15 Απριλίου.

Παράλληλα η προσεχή 25η αγωνιστική που θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Μαρτίου θα έχει ώρα έναρξης στις 16:00, ενώ στις 16:30 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, πριν δηλαδή την διακοπή για τις Άγιες Μέρες.

Τέλος οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές των δυο πρωταθλημάτων θα έχουν ώρα έναρξης στις 17:00.

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Στο πλαίσιο της εξαγγελθείσης πολιτικής της αποκέντρωσης, η προσεχής συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 20.00′ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt