.:: Larisa Goal ::. Γιε μου σου παραδίδω τη σκυτάλη!!!
Αρχική - Αρθρογραφία
23 Μαϊ 2018

Γιε μου σου παραδίδω τη σκυτάλη!!!

Προβολές: 7174

alt

Γιε μου σου παραδίδω τη σκυτάλη!!!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, η νεανική Ανθούπολη μιας και επιβλήθηκε με 2-1 της Αναγέννησης Ζαππείου.

Μάλιστα το νικητήριο τέρμα για τους «βυσσινί» πέτυχε ο ταλαντούχος Χρήστος Παυλίδης (μόλις 14 ετών) και μάλιστα έγινε ο νεότερος παίκτης της λαρισινής ομάδας που βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του!

Συμπαίκτης του ο πατέρας του και από τις «σημαίες» του ιστορικού αυτού σωματείου, ο έμπειρος αμυντικός Παύλος Παυλίδης ο οποίος είδε το όνειρο του να παίρνει σάρκα και οστά καθώς τον ευλόγησε ο Θεός, να αγωνισθεί ως συμπαίκτης με τον κανακάρη του!

Και όπως όλα δείχνουν σιγά σιγά θα πέσουν… και οι τίτλοι για τον «αιώνιο έφηβο» ο οποίος αν και πέρασε τα δεύτερα …άντα, συνεχίζει να καλπάζει στα γήπεδα του Νομού!

Σίγουρα η τελική απόφαση είναι δική του αλλά το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον γιο του όπου το άστρο του τώρα ανατέλλει, είναι να μοιάσει στον Παυλίτο, τόσο αγωνιστικά, όσο και στον χαρακτήρα του με το σπάνιο ήθος να είναι αυτό που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Καψούρης… με τη μπάλα, καψούρης… με την ΑΕΛ, καψούρα… και με τα «βυσσινί»!!!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt