.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
15 Φεβρουάριος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…

Προβολές: 2320

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-16η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Η αλήθεια είναι πως στη μάχη του Ελευθεραί, τα «λιοντάρια» πίεσαν αρκετά την εστία του «Μάγα» και κυρίως στην επανάληψη αλλά αυτός ήταν εκεί και έμοιαζε ανίκητος, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Σταθερότατος και πάντα καίριος στις επεμβάσεις του…


2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ

(Αβέρωφ)

alt

Ο «μικρός» έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές του εμφανίσεις και μετά τη Γιάννουλη, διέπρεψε και στη νίκη επί της Νίκαιας. Αμυντικά σταθερότατος και αποτελεσματικός και επιθετικά με τις ανάλογες προωθήσεις…


3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

(Ανάβρα)

alt

Αμυντικά τα πήγε περίφημα όπως κάθε φορά άλλωστε, με τη διαφορά πως στην ευρεία νίκη απέναντι στον Προμηθέα χρίσθηκε και σκόρερ, δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη. Τα κάνει όλα και συμφέρει το παλικάρι…


4. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

(Αμπελιά)

alt

Σταθερότατος από το ξεκίνημα της χρονιάς, μετακόμισε στην Αμπελιά για να ηγηθεί της άμυνας αλλά έχει το χάρισμα να σκοράρει κιόλας. Και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γιάννουλη, το έκανε στα χασομέρια, χαρίζοντας τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στους «κόκκινους».


5. ΗΛΙΑΣ ΛΙΛΟΛΑΡΙ

(Αβέρωφ)

alt

Εντάξει ο «Λίλο» είναι άλλη φάση φέτος! Ή μάλλον και φέτος αφού κάθε χρόνος που περνάει, εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του. Κόντρα στη Νίκαια σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε το Αβέρωφ σε μα ακόμη νίκη εκ του ασφαλούς.


6. ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ

(Βούναινα)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον νεαρό μέσο της Α.Ε.Β και από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον θρίαμβο μέσα στη Μελιβοία. Ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός ενώ και στην επίθεση, πήρε πρωτοβουλίες, σκόραρε, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του.


7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα οι «πετεινοί» κατάφεραν να αποδράσουν με τους βαθμούς της νίκης από το Ελευθεραί. Και ο έμπειρος μέσος εμφανίστηκε εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με πολλά τρεξίματα και τρομερή διάθεση για προσφορά…


8. ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Νεάπολη)

alt

Είναι φορές που θαρρείς πως ο «Γάρυ» παλεύει μόνος του με τα θηρία. Και δεν «κωλώνει» γιατί είναι και ο ίδιος θηρίο ανήμερο και δύσκολα να τον κάνεις καλά. Έτσι και στη λαρισινή μονομαχία με τη Νέα Πολιτεία, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «πορτοκαλί», πετυχαίνοντας και πάλι γκολ.


9. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Βούναινα)

alt

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο «Τζάτζα» την εκτός έδρας αναμέτρηση με της Α.Ε.Β. με τη Μελιβοία εκεί όπου έκανε «όργια», σημειώνοντας καρέ τερμάτων. Έφτασε ήδη τα 18 γκολ, πήρε ξανά κεφάλι στον σχετικό πίνακα των σκόρερς και έχει πάρει από το χέρι και τη νέα του ομάδα, οδηγώντας την σε υψηλές πτήσεις.


10. ΚΛΑΟΥΣ ΜΟΥΡΙ

(Πύρρος)

alt

Μεγάλη μπαλαδόφατσα από κούνια και απλά μας το υπενθυμίζει σε κάθε επιτυχημένη παράσταση του Πύρρου με τελευταία αυτή κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. Όχι μόνο άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί» αλλά η συνολική του απόδοση έπιασε ταβάνι!


11. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ

(Ανάβρα)

alt

Ο «Γκάρα» βρίσκει ξανά ρυθμό με την επιστροφή του στα γνώριμα λημέρια της Ανάβρας και προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους «βυσσινί». Ανάλογα έπραξε και στην εντυπωσιακή νίκη με αντίπαλο τον Προμηθέα εκεί όπου σκόραρε δις, βάζοντας τη σφραγίδα του.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΡΚΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Τι σου είναι η μπάλα αφού κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει; Το Σάββατο αγωνιζόταν στην έδρα του Σμόλικα ως παίκτης της Αμυγδαλέας και την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Α.Ο. Μαυροβουνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ελευθεραί. Και μάλιστα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό το ντεμπούτο για τον νεαρό τεχνικό που ξεκίνησε μια νέα σελίδα στην καριέρα του, έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αναμένουμε και εμείς ανάλογη συνέχεια…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt