.:: Larisa Goal ::. Ο Ματούλας καθάρισε… το ντέρμπι
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
11 Απρίλιος 2021

Ο Ματούλας καθάρισε… το ντέρμπι

Προβολές: 2406

alt

Ο Ματούλας καθάρισε… το ντέρμπι

Η είσοδος του Δημήτρη Ματούλα στο 60΄έμελλε να αλλάξει και το ρου του αγώνα μιας και σκόραρε δις (65΄, 67΄) και οδήγησε τον Π.Ο.Ε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 και μάλιστα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Μετά από αρκετό καιρό αγωνιστικής απραξίας, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν την ουσία και φυσικά τον μεγάλο τους αρχηγό, Δημήτρη Ματούλα σε μεγάλη μέρα.

Φάσεις – γκολ:

3’: Σουτ του Καραγκούνη ψηλά άουτ.

10': Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ.

31’: Ωραία ενέργεια του Πεπκολάι, θα μπει στην περιοχή, κακή επιλογή στο τέλος που θα κάνει ένα χλιαρό σουτ που θα περάσει άουτ.

45+1': Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, στην πορεία της μπάλας ο Πεπκολάι που δεν μπορεί από πολύ κοντά να πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

51΄: Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα από αριστερά πέρασε άουτ.

65’: Με πλασέ του Ματούλα ο ΠΟΕ θα κάνει το 0-1.

67’: Πάσα του Περτζιόνι στον Ματούλα ο οποίο με σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-2.

74΄: Πλασέ του Νταμπώση λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κατωτικίδη.

90+3΄:Mακρυνό σουτ του Κουκούλη στα χέρια του Κατωτικίδη.

ΟΙΚΟΝΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας): Κατωτικίδης, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Ντελής, Ευθυμιάδης (75’ Δραχαλίβας Στ.), Πάτσης, Ντάλλας (57’ Βλαχάκης), Χατζής (75’ Παπαθανασίου), Λαβαντσιώτης (75’ Ποτός), Χατζηλιόντας (61’ Κοντοθανάσης), Μουλτσιάς Χ. Γ.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Περτζιόνι (60’ Ματούλας), Γκαμπέτας (82’ Μπαρλαγιάννης), Αθανασούλης, Πεπκολάι (82’ Μπούσιας), Λαζαρίδης (73’ Μουστάκας), Καραγκούνης (82’ Κουκούλης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt